Turism extern
 
Turism intern
 
Inchirieri Autoturisme

Contact

Str. Unirii, nr. 30
CRAIOVA, ROMANIA

Telefon fix:
+40 251.510.283
+40 351.431.008

Email: office@startours.ro

Persoane de contact

Claudia
0729.020.229
claudia.raducanu@startours.ro

Oana
0733.970.391
oana.baciu@startours.ro

Lorena
0722.331.115
lorena.anca@startours.ro

Business Travel:

Persoane de contact:

Andreea
0731.020.407
andreea.moraru@startours.ro

Cornel
0729.020.240
cornel.barbu@startours.ro

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Curs valutar
Vremea pe glob
News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 
Asigurari

Acreditari

Spania

Spania

            Regatul Spaniei (spaniolă Reino de España) sau Spania (spaniolă España) este o țară situată în sud-vestul Europei, membră a Uniunii Europene. Este constituită în statul social și democratic de drept, al cărui formă de guvernământ este monarhia constituțională. Are capitala înMadrid. În nord-est se învecinează cu Franța și Andorra, de-a lungul Munților Pirinei.

Face parte din Peninsula Iberică împreună cu Portugaliași Gibraltar, având de asemenea două arhipelaguri, situate unul în Marea Mediterană (Insulele Baleare) și celălalt în Oceanul Atlantic (Insulele Canare). De asemenea, de Spania aparțin două mici teritorii din nordul Africii (care includ orașele autonome Ceuta și Melilla), precum și enclava Llivia din Pirinei.

Spania are o suprafață de 504.645 km², fiind a patra țară a continentului după mărime, precedată de RusiaUcrainași Franța. Cu o altitudine medie de 650 de metri deasupra nivelului mării, este a doua cea mai muntoasă țară a Europei după Elveția. Conform recensământului din 2007, populația sa este de 45.200.737 de locuitori.

Tara turistica care atrage anual iubitori de mare si plaje curate si insorite, Spania nu este doar o oaza de liniste pentru cei care prefera ca sport si mod de relaxare inotul, ci si o oaza culturala si artistica deosebita. Mai mult decat atat, Spania este o tara eclectica, unde farmecul vietii rurale relaxante se impleteste cu farmecul cosmopolit al marilor orase sau al statiunilor de la Marea Mediterana si Oceanul Atlantic.

Printre regiunile si orasele care aduc faima Spaniei se numara Andaluzia, Palma de Majorca, Madrid, Barcelona, Insulele Baleare si Insulele Canare. Dar Spania nu este recunoscuta numai ca o tara in care turismul este foarte dezvoltat, ci si drept un centru cultural si economic puternic in Europa, fiind una din tarile membre ale Natiunilor Unite, Uniunii Europene si NATO.

  1. Prefix+34

     Atractii turistice :

Sagrada Familia - este o uriașă biserică din capitala Cataloniei, Barcelona. Imensa clădire este încă neterminată, deși se lucrează la ea din 1882. Aceasta nu este finanțată din bani publici, asa cum se obișnuia în Evul Mediu.

Palacio Real -  Palatul Regal din Madrid cunoscut și ca Palacio de Oriente este reședința oficialǎ a Regelui Spaniei din Madrid și este singura reședința a Ceremoniilor de Stat

Muzeul Prado -  este un muzeu și o galerie de artă amplasat în Madrid, Spania. Cuprinde una dintre cele mai interesante colecții de artă europeană, din secolul secolul al XIV-lea și până la începutul secolului al XIX-lea. 

Montjuïc - este o colină de 184,8 m din Barcelona, Catalonia, Spania. Se află în partea de vest a orașului. Numele său poate să se traducă ori ca „Muntele Evreilor”, ori ca „Muntele Jupiterului”

Star Tours © 2018 Hosted by ITSG
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc starevents SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
bakelite Xweb.ro Adevarate.Net Corpuri de iluminat Web Directory - Director web. Promovare gratuita si optimizare site. Catalog websiteuri. Diagnoza auto Sibiu Harta Romania