Turism extern
 
Turism intern
 
Inchirieri Autoturisme

Contact

Str. Unirii, nr. 30
CRAIOVA, ROMANIA

Telefon fix:
+40 251.510.283
+40 351.431.008

Email: office@startours.ro

Persoane de contact

Claudia
0729.020.229
claudia.raducanu@startours.ro

Oana
0733.970.391
oana.baciu@startours.ro

Lorena
0722.331.115
lorena.anca@startours.ro

Business Travel:

Persoane de contact:

Andreea
0731.020.407
andreea.moraru@startours.ro

Cornel
0729.020.240
cornel.barbu@startours.ro

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Curs valutar
Vremea pe glob
News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 
Asigurari

Acreditari

Olanda

Olanda
 1. Țările de Jos
 2. Țările de Jos (denumite informal Olanda ) este o monarhie constituțională, stat membru fondator al Beneluxului și al Uniunii Europene, situat în nord-vestul Europei în vecinătatea Mării NorduluiBelgiei și Germaniei, incluzând alături de Regatul Țărilor de Jos și câteva colonii.

  Numele colocvial de Olanda, sub care mai sunt cunoscute Țările de Jos, acoperă însă doar o parte din teritoriul țării, anume provinciile Olanda de Nord și Olanda de Sud. Locuitorii Țărilor de Jos sunt numiți în engleză Dutch, nume derivat de la aceeași rădăcină ca germană deutsch, adică "germani". Limba neerlandeză este forma literară a germanei plate, limba vorbită ca dialect în nordul Germaniei.

  Un sfert din teritoriul Țărilor de Jos se află sub nivelul mării cu altitudine medie, statul având cea mai joasă altitudine din lume. De asemenea este una dintre țările cele mai dens populate din lume. Este cunoscută pentru digurilemorile și lalelele sale, dar și pentru toleranța sa pe plan social. Este membră NATO și UE. Pe teritoriul său se află sediul Curții Penale Internaționale

  Capitala Țărilor de Jos este Amsterdam. Amsterdam este capitala oficială conform Constituției. La Haga (neerlandeză Den Haag, sau oficial ’s-Gravenhage) se află sediul guvernului, reședința regală, precum și cea mai mare parte a ambasadelor.

 3.  
 4. Limbă oficialăLimba neerlandeză
 5. MonedeDolar american, Euro
   

  Atractii turistice: 

Madurodam -  este un oraș miniatural situat în Scheveningen, Haga, Țările de Jos. Reprezintă un model al unui oraș olandez la o scară de 1:25, alcătuit din clădiri tipice olandeze, așa cum există în diferite zone ale țării. 

Rijksmuseum - este un muzeu național din Țările de Jos, aflat în Amsterdam, pe Museumplein. Rijksmuzeum este dedicat artelor, tehnicii și istoriei. Are în posesie o mare colecție de picturi din secolul de aur olandez precum și o bogată colecție de artă asiatică.

Gradinile Keukenhof -  situat pe la jumatatea distanței dintre Amsterdam și Haga, într-un orașel mic numit Lisse, Olanda, cunoscut și ca Grădina Europei, este cea mai mare grădină de flori din lume.

 Mauritshuis -  este un muzeu în HagaOlanda. Fostă reședință a contelui Johan Maurits van Nassau-Siegen, guvernator (1636-1644) al Braziliei olandeze, astăzi cuprinde o mare colecție de artă, incluzând lucrări de pictori olandezi celebri cum ar fiJan Vermeer van DelftRembrandt van RijnJan SteenPaulus Potter și Frans Hals precum și lucrări ale pictorului german Hans Holbein cel Tânăr.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Oferte pe pag:
Sortare după:
HOTEL CASA 400 3*
De la 73 euro/camera dubla/noapte 15.05.2017-30.11.2017 Locuri in limita disponibilitati ..
De la 73.00 euro/camera dubla/noapte
Star Tours © 2017 Hosted by ITSG
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc starevents SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
bakelite Xweb.ro Adevarate.Net Corpuri de iluminat Web Directory - Director web. Promovare gratuita si optimizare site. Catalog websiteuri. Diagnoza auto Sibiu Harta Romania