Turism extern
 
Turism intern
 
Inchirieri Autoturisme

Contact

Str. Unirii, nr. 30
CRAIOVA, ROMANIA

Telefon fix:
+40 251.510.283
+40 351.431.008

Email: office@startours.ro

Persoane de contact

Claudia
0729.020.229
claudia.raducanu@startours.ro

Oana
0733.970.391
oana.baciu@startours.ro

Lorena
0722.331.115
lorena.anca@startours.ro

Business Travel:

Persoane de contact:

Andreea
0731.020.407
andreea.moraru@startours.ro

Cornel
0729.020.240
cornel.barbu@startours.ro

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Curs valutar
Vremea pe glob
News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 
Asigurari

Acreditari

Cipru

Cipru

Cipru  oficial Republica Ciprul  este o țară insulară în Marea Mediterană, membru al Uniunii Europene

Cipru este a treia insulă ca mărime din Marea Mediterană după Sicilia și Sardinia. Este localizată în estul Mării Mediterane în sudul Turciei. Insula Cipru este situată în regiunea Orientului Mijlociu, în Marea Mediterană, delimitată în teritoriu de Siria în Est și Turcia în nord.

 

 1. Prefix+357
 2. MonedăEuro
 3. Limbi oficialeLimba turcă, Limba greacă
   
      Atractii turistice:
   
  Mormintele Regilor este o mare necropolă situată la aproximativ doi kilometri nord-vest de Paphos un port din Cipru . Este  Patrimoniu Mondial UNESCO .
  Hala Sultan Tekke sau Moscheea Umm Haram  este un  altar musulman pe malul de vest al Larnaca Salt Lake , în apropierea Larnaca , Cipru .Umm Haram a fost doica profetului islamic Mohamed  și soția luiUbada bin Al-Samit . 
 4.  

 Capul Greco, cunoscut de asemenea sub numele de Cavo Greco, este un promontoriu în partea de sud-est a insulei Cipru. Este la capătul sudic al golfului Famagusta.

Castelul Kolossi este o fosta cetate cruciat  la marginea de sud-vest a satului  Kolossi 14 km (9 km) vest a orașului Limassol pe insula Cipru .Acesta a organizat o mare importanță strategică în Evul Mediu , și a conținut  facilități mari pentru producția de zahăr din trestia de zahăr locală, una dintre principalele exporturi in Cipru în acea perioada . Castelul original a fost construit în posibil in 1210,  de către  militari francezi, cand teritoriul Kolossi a fost dat de regele Hugh I  Cavalerilor Ordinului Sfântului Ioan de Ierusalim (Ospitalierilor). 

Muzeul Cipru (de asemenea, cunoscut sub numele Muzeul de Arheologie Cipru) este cel mai vechi și cel mai mare muzeu arheologic  din Cipru .Muzeul gazduieste artefactele descoperite în timpul săpăturilor numeroase pe insula. Muzeul este acasa, la cea mai extinsă colecție de antichități cipriote din lume și este situat pe strada Museum din centrul Nicosia .

Selimiye Mosque, fostă Catedrala Sainte Sophie, este o Moschee situata în nordul orasului fortificat Nicosia . Este moscheea principala a orasului.

Star Tours © 2017 Hosted by ITSG
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc starevents SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
bakelite Xweb.ro Adevarate.Net Corpuri de iluminat Web Directory - Director web. Promovare gratuita si optimizare site. Catalog websiteuri. Diagnoza auto Sibiu Harta Romania