Turism extern
 
Turism intern
 
Inchirieri Autoturisme

Contact

Str. Unirii, nr. 30
CRAIOVA, ROMANIA

Telefon fix:
+40 251.510.283
+40 351.431.008

Email: office@startours.ro

Persoane de contact

Claudia
0729.020.229
claudia.raducanu@startours.ro

Oana
0733.970.391
oana.baciu@startours.ro

Lorena
0722.331.115
lorena.anca@startours.ro

Business Travel:

Persoane de contact:

Andreea
0731.020.407
andreea.moraru@startours.ro

Cornel
0729.020.240
cornel.barbu@startours.ro

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Curs valutar
Vremea pe glob
News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 
Asigurari

Acreditari

Turcia

Turcia

Republica Turcia , este o țară întinsă pe două continente. 97% din suprafața țării se află înAsia (Anatolia) și 3% Europa (peninsula Balcanică). Turcia are granițe cu opt țări: Grecia și Bulgaria la nord-vest; GeorgiaArmenia șiAzerbaidjan la nord-est; Iran (Persia) la est; și Irak și Siria la sud. Turcia este o republică democraticălaicăconstituțională al cărei sistem politic a fost stabilit în 1923. Turcia este un stat membru al ONUNATOOSCEOECDOIC și Consiliul Europei. În octombrie 2005 Uniunea Europeană a deschis negocierile de aderare cu Ankara.

Strâmtoarea Bosfor care separă Asia de sud-vest de Europa de sud-est se află în Turcia. Anatolia e situată între Marea Neagră la nord șiMarea Mediterană la sud, cu Marea Egee și Marea Marmara la vest. Unii geografi consideră Turcia ca o parte a Europei datorită anumitor caracteristici culturale, politice și istorice. Datorită poziției sale geografice între Europa și Asia și între trei mări, Turcia a fost o răscruce istorică, patria și câmpul de luptă a mai multor mari civilizații și un centru de comerț.

 1. Prefix+90
 2. MonedăLiră turcească
 3.  
  Atractii turistice:
   
  Moscheea Albastră din Istanbul sau Moscheea Imperială a sultanului Ahmed este cea mai mare moschee din Istanbul și moscheea națională a Turciei, fiind unul dintre simbolurile acestei țări.
  Hagia Sophia (din greacă de la Αγια Σοφια, Aghia Sofia, „Sfânta Înțelepciune”) a fost catedrala Patriarhiei de Constantinopol, apoimoschee, astăzi muzeu în IstanbulTurcia.Sfânta Sofia este de fapt o basilică cu cupolă, planul bazei fiind tot cel basilical.
  Cisternele (Basilica Cistern, Yerebatan Sarnıc, Sunken Palace Cistern sau Yerebatan Saray Sarnıci) reprezintă o atracție a vechiului Constantinopol. Turiștii coboară sub oraș pentru a admira coloanele de marmură, scufundate în pânză de apă prin care mișună pești, de la cei mici la unii impresionant de mari.
  Turnul Galata se află în partea de nord a portului Cornul de Aur și reprezintă una dintre cele mai mari atracții ale orașului, datorită panoramei de 360 de grade asupra Istanbulului.La fel ca la Turnul Eiffel sau ca in orice alt loc deosebit, placerea cere sacrificii. Urcusul prin cartierul Galata, pana la turn, este anevoios, din cauza pantelor foarte inclinate.

 

Star Tours © 2017 Hosted by ITSG
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc starevents SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
bakelite Xweb.ro Adevarate.Net Corpuri de iluminat Web Directory - Director web. Promovare gratuita si optimizare site. Catalog websiteuri. Diagnoza auto Sibiu Harta Romania