Turism extern
 
Turism intern
 
Inchirieri Autoturisme

Contact

Str. Unirii, nr. 30
CRAIOVA, ROMANIA

Telefon fix:
+40 251.510.283
+40 351.431.008

Email: office@startours.ro

Persoane de contact

Claudia
0729.020.229
claudia.raducanu@startours.ro

Oana
0733.970.391
oana.baciu@startours.ro

Lorena
0722.331.115
lorena.anca@startours.ro

Business Travel:

Persoane de contact:

Andreea
0731.020.407
andreea.moraru@startours.ro

Cornel
0729.020.240
cornel.barbu@startours.ro

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Curs valutar
Vremea pe glob
News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 
Asigurari

Acreditari

Turcia

Turcia

Republica Turcia , este o țară întinsă pe două continente. 97% din suprafața țării se află înAsia (Anatolia) și 3% Europa (peninsula Balcanică). Turcia are granițe cu opt țări: Grecia și Bulgaria la nord-vest; GeorgiaArmenia șiAzerbaidjan la nord-est; Iran (Persia) la est; și Irak și Siria la sud. Turcia este o republică democraticălaicăconstituțională al cărei sistem politic a fost stabilit în 1923. Turcia este un stat membru al ONUNATOOSCEOECDOIC și Consiliul Europei. În octombrie 2005 Uniunea Europeană a deschis negocierile de aderare cu Ankara.

Strâmtoarea Bosfor care separă Asia de sud-vest de Europa de sud-est se află în Turcia. Anatolia e situată între Marea Neagră la nord șiMarea Mediterană la sud, cu Marea Egee și Marea Marmara la vest. Unii geografi consideră Turcia ca o parte a Europei datorită anumitor caracteristici culturale, politice și istorice. Datorită poziției sale geografice între Europa și Asia și între trei mări, Turcia a fost o răscruce istorică, patria și câmpul de luptă a mai multor mari civilizații și un centru de comerț.

 1. Prefix+90
 2. MonedăLiră turcească
 3.  
  Atractii turistice:
   
  Muzeul Sfanta Sofia-una dintre marcile Istanbulului, vechea bazilica patriarhala ortodoxa a fost construita in secolul 6 pentru imparatul bizantin Iustinian si a servit ca un templu crestin pana la invazia otomana, in secolul al 13-lea. Dupa ce a fost transformata in moschee, Sf. Sofia este acum unul dintre cele mai interesante muzee din Istanbul.
   
  Aspendos,Antalia Minunat si magnific, Aspendos este unul dintre cele mai bine conservate teatre antice romane din Turcia. Orasul a fost infiintat in secolul 4 î.Hr., dar si-a atins apogeul in timpul domniei imparatului roman Marcus Aurelius. Teatrul are diametrul de aproape 100 de metri si scaune pentru 7000 spectatori.
   Palatul Dolmabahce Un palat umplut cu gradini (sensul original al numelui, Dolmabahce este de origine al sultanilor Imperiului Otoman. Construit in mijlocul secolului 19 de catre sultanul Abdulmecid I, Palatul Dolmabahce a transformat o noua pagină a istoriei Turciei moderne.
  Muntele Nemrut nu este o destinatie turistica traditionala. In anul 62 i.Hr., regele Antioh a incercat sa combine diferite religii intr-una singura, si a ordonat poporului sau sa construiasca nu numai un mormant pentru el, dar si pentru mai multe statui ale zeilor greci si persani, precum si pentru membrii familiei acestuia si cateva animale. 
  Marmaris este una dintre destinatiile turistice cele mai cunoscute din Turcia. Renumita pentru plajele sale minunate, oferind ospitalitate traditionala turceasca, Marmaris, de asemenea, va fermeca cu spiritul sau unic. Ar trebui sa nu ratati o croaziera deoarece puteti vedea o combinatie de Mare Mediterana, apa limpede, ruine antice, pesteri si diverse locuri unde natura va va lasa un mare impact asupra amintirilor de vacanta. 
   

 

Star Tours © 2018 Hosted by ITSG
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc starevents SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
bakelite Xweb.ro Adevarate.Net Corpuri de iluminat Web Directory - Director web. Promovare gratuita si optimizare site. Catalog websiteuri. Diagnoza auto Sibiu Harta Romania