Turism extern
 
Turism intern
 
Inchirieri Autoturisme

Contact

Str. Unirii, nr. 30
CRAIOVA, ROMANIA

Telefon fix:
+40 251.510.283
+40 351.431.008

Email: office@startours.ro

Persoane de contact

Claudia
0729.020.229
claudia.raducanu@startours.ro

Oana
0733.970.391
oana.baciu@startours.ro

Lorena
0722.331.115
lorena.anca@startours.ro

Business Travel:

Persoane de contact:

Andreea
0731.020.407
andreea.moraru@startours.ro

Cornel
0729.020.240
cornel.barbu@startours.ro

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Curs valutar
Vremea pe glob
News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 
Asigurari

Acreditari

Spania

Spania

Regatul Spaniei sau Spania este o țară situată în sud-vestul Europei, membră a Uniunii Europene. Este constituită în statul social și democratic de drept, al cărui formă de guvernământ este monarhia constituțională. Are capitala în Madrid. În nord-est se învecinează cu Franța și Andorra, de-a lungul Munților Pirinei. Face parte din Peninsula Iberică împreună cu Portugalia și Gibraltar, având de asemenea două arhipelaguri, situate unul în Marea Mediterană (Insulele Baleare) și celălalt în Oceanul Atlantic (Insulele Canare).

De asemenea, de Spania aparțin două mici teritorii din nordul Africii (care includ orașele autonome Ceuta și Melilla), precum și enclava Llivia din Pirinei. Spania are o suprafață de 504.645 km², fiind a patra țară a continentului după mărime, precedată de RusiaUcraina și Franța. Cu o altitudine medie de 650 de metri deasupra nivelului mării, este a doua cea mai muntoasă țară a Europei după Elveția. Conform recensământului din 2007, populația sa este de 45.200.737 de locuitori.

După sfârșitul regimului Franco în 1975, Spania a devenit o monarhie, apoi o monarhie constituțională în 1978, când o nouă constituție a fost adoptată.

Teritoriul de bază al Spaniei este dominat de platouri înalte și de lanțuri muntoase ca și Pirineii și Sierra Nevada. Din acesti munți izvorăsc mai multe râuri importante, precum TagusEbro,DueroGuadiana și Guadalquivir. De-a lungul coastelor se găsesc câmpii aluvionare, din care cea mai mare este Guadalquivir în Andaluzia. Spania se invecineaza la est cu Marea Mediterană (conținând Insulele Baleare), la vest cu Oceanul Atlantic, unde se găsesc, pe coasta AfricanăInsulele Canare.

 

 1. Prefix+34
 2. Limbă oficialăLimba spaniolă
 3.  
  Atractii turistice:
   
  Sagrada Família (Sfânta Familie) este o uriașă biserică din capitala CatalonieiBarcelona. Imensa clădire este încă neterminată, deși se lucrează la ea din 1882. Aceasta nu este finanțată din bani publici, asa cum se obișnuia în Evul Mediu. Sursele de finanțare sunt donațiile private și încasarile din biletele de intrare. 
  Palatul Regal din Madrid cunoscut și ca Palacio de Oriente (în limba spaniolă: Palacio Real sau Palacio de Oriente) este reședința oficialǎ a Regelui Spaniei din Madrid și este singura reședința a Ceremoniilor de Stat. Cu o suprafata de 135000 km2 și 3418 de camere, este cel mai mare palat regal din Europa.
  Muntele Montserrat (Muntele Sfințit) este un munte alcătuit din gresii situat în ținutul deluros al Cataloniei cu capitala la Barcelona.Sub vârful estic al masivului muntos se află Mănăstirea benedictină Montserrat. Vârfurile muntelui apar ca niște degete, acest proces fiind rezultatuleroziunii, care a luat naștere datorită durității diferite a rocilor.
  Catredrala Sfânta Maria din Sevilla este o catedrală romano-catolică din orașul SevillaSpania. Aceasta este cea mai mare biserică din țară și a treia cea mai mare biserica din lume. De asemenea ea este cea mai marea biserică construită în stil gotic din lume. Pe lângă mărimea ei, catedrala este renumită pentru faptul că aici se află mormântul lui Cristofor Columb
  Ibiza este o insulă din arhipelagul Baleare, situată în vestul Mării Mediterane, care aparține Spaniei. Capitala insulei este orașul Ibiza. Încatalană, limba locală, insula și capitala ei se numesc Eivissa.
   

 

Vizualizare ca: Listă / Grid
Oferte pe pag:
Sortare după:
COSTA BRAVA MARESME - AUTOCAR 14 ZILE
De la 610 euro/persoana/pachet 14.06.2016 – 23.08.2016   Costa Brava/M..
De la 610.00 euro/persoana/pachet
Star Tours © 2017 Hosted by ITSG
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc starevents SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
bakelite Xweb.ro Adevarate.Net Corpuri de iluminat Web Directory - Director web. Promovare gratuita si optimizare site. Catalog websiteuri. Diagnoza auto Sibiu Harta Romania