Turism extern
 
Turism intern
 
Inchirieri Autoturisme

Contact

Str. Unirii, nr. 30
CRAIOVA, ROMANIA

Telefon fix:
+40 251.510.283
+40 351.431.008

Email: office@startours.ro

Persoane de contact

Claudia
0729.020.229
claudia.raducanu@startours.ro

Oana
0733.970.391
oana.baciu@startours.ro

Lorena
0722.331.115
lorena.anca@startours.ro

Business Travel:

Persoane de contact:

Andreea
0731.020.407
andreea.moraru@startours.ro

Cornel
0729.020.240
cornel.barbu@startours.ro

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Curs valutar
Vremea pe glob
News Letter
* Email
Name 
Subscribe
 
Asigurari

Acreditari

Orient si Asia

Orient si Asia

Orient ( lat. oriens = „est“) ulterior numit și „Țara răsăritului”, occidentul fiind „Țara apusului”. Denumirea de orient provine din timpul romanilor care definesc colțurile lumii (lat. plagae mundi) ca plaga orientalis, azi grecii numesc regiunea acea „Anatole” iar italienii „Levante” (Levant).

In decursul istoriei se schimbă înțelesul termenului de orient, care ulterior cuprinde toată regiunea continentului asiatic, (ca țările arabe, IranIndiaChina). Țările arabeTurciaIranAfrica de nord vor aparține de „orientul apropiat”.

Termenul fiind nu numai o zonă geografică, ci definind și o regiune cu o anumită cultură și religie (islam).

Din anul 1970 prin debaterile despre „orientalism”, a fost criticată vehement tendința de separare a lumii în „orient” și „occident”, separare legată de prejudecăți care ne oferă o imagine subiectivă ruptă de realitate.

Această formulare a făcut-o în tezele sale Edward Said (critic literar din Palestina), care arată greșeala acestei concepții care provine din secolul XVIII.

 

Asia este cel mai întins continent de pe Pământ și, de asemenea, cel mai populat. Suprafața sa constituie 8,7% din suprafața totală a Terrei și 29,8% din uscatul acesteia. Populația Asiei reprezintă mai mult de 60% din întreaga populație a Globului. Se poate considera ca fiind o subregiune a unui continent mai întins, Eurasia, situată la est de Munții UraliCanalul SuezMarea Neagră și Marea Caspică. Limitele acestui continent suntMunții Ural și râul Ural la vest, Oceanul Arctic la nord, Oceanul Indian la sud, iar la est Marea Japoniei.

Emiratele Arabe Unite (Arabă|الإمارات العربيّة المتّحدة) sunt un stat situat în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic (în Orientul Mijlociu), compus din șapte emirateAbu DhabiDubaiSharjahAjmanUmm Al-QaiwainRas Al-Khaimah și Fujairah. Se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. Actualmente are unul dintre cei mai buni indici IDH de pe continentul asiatic.

Este o federație a celor șapte emirate, cu un sistem juridic bazat pe Constituția din 1971, fără alegeri și partide politice. Fiecare emirat are o considerabilă autonomie politică, juridică și economică.

Star Tours © 2017 Hosted by ITSG
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc starevents SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web
bakelite Xweb.ro Adevarate.Net Corpuri de iluminat Web Directory - Director web. Promovare gratuita si optimizare site. Catalog websiteuri. Diagnoza auto Sibiu Harta Romania