DIN MICA VIENA SPRE FAIMOSII MUNTI APUSENI

Plecare din Craiova: 21-26.06.2022 (6 zile/ 5 nopti)

 
Transport
Imbarcari/ debarcari gratuite: Dr. Tr. Severin, Orsova, Caransebes, Lugoj, Timisoara
Reduceri inscrieri timpurii!
26847
23568
/persoana in camera dubla

 

ZIUA I, marti:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Orsova – Caransebes – Lugoj – Timisoara – Arad – Oradea. Se va opri in Arad pt un tur pietonal prin Centrul Vechi, cu ghid local, panoramand: Palatul Administrativ, Biserica Catolica Sf. Anton de Padova, Palatul Cultural, Teatrul Clasic Ioan Slavici. Ulterior, deplasare spre Mandruloc pentru a vedea cel mai mare rozariu din tara, Eutopia Gardens. Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Oradei.

 

ZIUA II, miercuri:

Mic dejun. Oradea – Carei (Castelul Karolyi) – Oradea (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Baile Felix (timp liber in statiune: vizitarea lacaselor de cult sau a frumosului lac cu nuferi, shopping, plaja si baie intr-unul dintre strandurile termale). Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Oradei.

 

ZIUA III, joi:

Mic dejun. Oradea (alaturi de un ghid local, se va face un tur pietonal intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, Oradea, renumit pentru cladirile sale impunatoare, construite in stilurile eclectic si secession, panoramand (doar exterior): Palatele Vulturul Negru, Moskovits-Miksa, Rimanoczy, Adorjan; se va vizita Catedrala Maicii Domnului – Biserica cu Luna). Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in Oradea. Deplasare spre Chiscau pentru a vizita Pestera Ursilor si Muzeul Etnografic Horea si Aurel Flutur. Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* pe Valea Ariesului.

 

ZIUA IV, vineri:

Mic dejun. Valea Ariesului – Pestera Ghetarul Scarisoara (deplasarea spre/ de la acest obiectiv se va face cu 2 microbuze din zona) – Rosia Montana (Muzeul Mineritului cu galeriile romane) – Campeni (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Casa Memoriala Avram Iancu – Cascada Pisoaia – Manastirea Lupsa. Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* pe Valea Ariesului.

 

ZIUA V, sambata:

Mic dejun. Valea Ariesului – plimbare cu Mocanita pe cea mai spectaculoasa portiune de cale ferata ingusta din Apuseni, Lunca Ariesului – Salciua – Lunca Ariesului (aprox. 20 km), in timpul careia sa va putea admira si Cascada Sipote. Salciua – Campeni (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Abrud – Criscior (Manastirea Criscior) – Brad (Muzeul Aurului) – Tebea (Panteonul Motilor: Mormantul lui Avram Iancu si Gorunul lui Horea). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Devei.

 

ZIUA VI, duminica:

Mic dejun. Deva (Cetatea Devei) – Banpotoc (Gradinile lui Zoe) – Deva (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona). Intoarcere spre casa pe ruta: Deva – Timisoara – Caransebes – Dr. Tr. Severin – Craiova

 

 

 

21.06-26.06.2022 (6 zile/ 5 nopti)

TARIF (redus pana la 30.06.2022): 1150 lei/ pers

Se poate achita si cu tichete de vacanta!!!

(grup minim 40 pers.) 

 

TARIFUL INCLUDE:

- Transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- Cazare 5 nopţi la hotel / pensiune 2*-3* (loc in camera dubla) cu mic dejun;

- Deplasarea cu microbuzele la Pestera Scarisoara si insotitor de grup din partea agentiei.

TARIFUL NU INCLUDE:

- Intrari obiective, bilet la Mocanita, ghizi locali Arad si Oradea, alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Solicita oferta:

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.