[widget acqua-tmpl-page-01-banatul-intre-arhaic-si-modern-crvvzhokhp]

BANATUL INTRE ARHAIC SI MODERN

Cetatea Golubat, Varset, plimbare cu vaporasul pe Bega, Domeniul Regal Savarsin

 
Transport
Perioada 28-29.09.2024 (2 zile/ 1 noapte)
Oferta Speciala
De la
15705
13327
/pers in camera dubla

ZIUA I (sambata)

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 07:00, pe ruta: Craiova – Dr. Tr. Severin – Portile de Fier (trecerea frontierei in Serbia: obligatoriu carte de identitate sau pasaport) – Techia – Donji Milanovac – Golubat – Varset – Vatin (trecerea frontierei in Romania) – Timisoara. Vom vizita: Cetatea Golubat (construita in urma cu  aprox. 700 de ani, pe Clisura Dunarii, are zece turnuri si un sant de aparare), Varset (tur pietonal prin interesantul oras sarbesc, cu ghid local, panoramand: biserica romaneasca, biserica sarbeasca, teatrul, palatul episcopului ortodox sarb al Banatului, etc.) si Timisoara – capitala cultural europeana 2023 (tur pietonal, cu ghid local, panoramand – doar exterior: Catedrala Mitropolitana Trei Ierarhi, Fantana cu Pesti, Opera Nationala Romana, Pietele Victoriei, Libertatii si Unirii, Domul Sf. Gheorghe, Muzeul National de Arta, etc.). Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 3* in zona Timisoarei.

 

ZIUA II (duminica)

Mic dejun. Dupa o frumoasa plimbare cu vaporasul pe Bega, ne vom indrepta spre Domeniul Regal Savarsin (cu exceptia Castelului Regal, care nu este deschis publicului, se vor vizita: Parcul Regal cu diferite gradini, lacul si insula, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai si Magazinul de Suveniruri). Ulterior, optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona Lugojului. Ne vom intoarce spre casa, pe ruta: Lugoj – Caransebes – Orsova – Dr. Tr. Severin – Filiasi – Craiova. Sosire in cursul serii in functie de trafic.

TARIF (redus pana la 15.03.2024): 650 lei/ pers (grup minim 40 pers.)

- transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/ stick, etc.);

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 3* (loc in camera dubla), cu mic dejun;

- insotitor de grup din partea agentiei.

-          intrarile la obiective, vaporas, ghizi locali/ muzeografi la anumite obiective (daca este cazul), alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Obligatoriu, carte de identitate sau pasaport, valabil 6 luni din momentul intoarcerii;

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul neintrunirii grupului minim, excursia se va realiza cu midibus/ minibus sau, daca vor fi mai putin de 17 inscrisi, se va anula cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

 

Oferta speciala

Sunt de acord cu conditiile pentru procesarea datelor personale