BUDAPESTA - INCANTARE, RASFAT SI RELAXARE

Plecare din Lugoj, Timisoara si Arad

 
Transport
Perioada 12.03.2022-13.03.2022
Oferta speciala
de la
120
100
/persoana camera dubla

Ziua I :Plecare dimineața din Lugoj, Timisoara si Arad . Sosire la Castelul Goddolo de langa Budapesta. Cadoul Ungariei facut Imparatului Franz Josef si Imparatesei Elisabeta (Sissi) a fost refacut si adus la spendoarea initiala dupa o lunga perioada. Interiorul baroc precum si parcul castelului sau muzeul, merita atentia cuvenita unui loc special in inima imparatesei Austro-Ungariei. Acesta marcheaza si legatura stransa pe care imparateasa a avut-o cu Ungaria si oamenii sai.

 

Dupa vizita la castel, intram in Budapesta si facem un tur panoramic de oraÇ cu autocarul . Vom vedea pe malurile Dunării clădirea Parlamentului, o bijuterie arhitecturală în stil neogotic, Podul cu Lanțuri, Podul Margareta, Podul Libertății, Podul Elisabeta, Băile Gelert, Bastionul Pescarilor, Castelul Huniazilor, Palatul Regal, Citadela, Parcul Orășenesc, Piața Eroilor cu monumentul Milenium și Muzeul de Artă, Basilica Sf. Ștefan, Biserica Mathias Rex, bulevardele cu clădiri elegante de la sfârÇitul veacului al XIX-lea Çi începutul de secol XX., etc.

 

Plimbare pe jos in Buda pe langa Palatul Regal , Presedintia Ungariei, Bastionul Pescarilor, locurile cu panorama superba asupra Dunarii si a zonei joase Pesta. Trecem Podul cu Lanturi si intram in zona comerciala si de restaurante, cafenele si baruri Vaci Utca. Timp liber pentru masa si plimbare. Dupa amiaza mergem la cazare in hotelul Aquincum 4*. Relaxare in bazinele termale ale hotelului. Optional cina bufet la hotel. ( 25 euro/ persoana)

Ziua II. Mic dejun. Timp liber pentru relaxare / bazine termale/ jacuzzi/ etc. In jurul orei 11.30/ 12.00 ne imbarcam in autocar si mai mergem odata in zona centrala a orasului. La 13.30 Optional Croaziera pe Dunare cu pranz inclus (35 euro/ persoana ) Vom putea admira de pe vapor ambele maluri ale Dunarii cu toate edificiile elegante si impresionante situate langa apa precum si podurile costruite in zona centrala a orasului in ultimele doua veacuri de catre arhitecti celebri.

Plecare spre Arad/ Timisoara si Lugoj in jurul orei 15.30- 16.00

 Early booking - 100 euro/persoana + 100 lei/persoana

- cazare cu mic dejun hotel 4*

- transport autocar

- asistenta turistica

- cina hotel la bufet - 25 euro/pers

- asigurare medicala

- intrarile la obiective

- croaziera pe Dunare cu masa - 35 euro/pers

Nu rata oferta speciala

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile.