Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OREA ELENI

Paralia Katerini, Grecia

Descriere


Itinerariu:

Ziua I: Romania – Grecia – Paralia Katerini

Plecam din Craiova catre Grecia vineri seara, la o ora anuntata in prealabil.

 

Ziua II: Salonic – Paralia Katerini

In cursul diminetii ajungem in Grecia – Paralia Katerini, unde suntem preluati de catre reprezentantul grec, care ne ureaza „bine ati venit”, ne ofera din partea casei o cafea si ne explica cu deamanuntul programul saptamanii. In cursul pranzului, aprox ora 13.00 – 14.00 are loc cazarea.

 

Zilele III- VIII:

Cazare la hotel 3***, cu mic dejun si cina, in Paralia Katerini.

Timp liber sau posibilitatea de a participa la excursii optionale:

Din Paralia aveti ocazia sa descoporiti Grecia continentala si insulara, sa pasiti pe urmele filosofilor greci sau pe urmele imparatilor romani, sa va incarcati spiritual in central monahal de la Meteora sau la moastele facatoare de minuni de pe insula Evia, sa va bucurati de “casa zeilor”, de verdele insulelor, de shopping, de marea Egee… Oricine vine in Grecia se indragosteste iremediabil de aceasta tara, se indragosteste de bucataria mediteraneana, de ritmurile muzici, de tot.

 

Ziua VIII: Paralia Katerini – Craiova

Dupa micul dejun, intre orele 09.00 – 10.00, se elibereaza camere, iar bagajele sunt depozitate la parterul unitatii de cazare intr-un loc special amenajat. Turistii vor avea timp liber la buna dispozitie, pentru plimbare, masa, cumparaturi pana la orele 16.30  imbarcare pentru plecarea spre tara pe  traseul Salonic – Bulgaria - Romania, sosim in cursul  diminetii aproximativ 06:00 (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).


Despre Paralia Katerini - prezentare, informatii si recomandari:

Katerini (Paralia inseamna „plaja/mal de mare/ faleza ”) este un municipiu în partea de est a prefecturii din Pieria. Plaja orasului Katerini (Paralia Katerini) este situata pe Riviera Olimpului, la 7 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic şi la 100 km de Aeroportul Makedonia International.

Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevărat unic şi fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima dată şi vad frumosul litoral pe de o parte, şi munţii pe de altă parte.

Nisipul de aici este cel mai bun nisip din zona, fara pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Nu exista vietuitoare marine periculoase, iar salvamarii sunt mereu de veghe. Paralia a primit distinctia „Blue Flag” , ceea ce înseamnă mare curată, plaje curate si grija pentru mediul înconjurător.

Statiunea Partalia Katerini este o destinaţie perfectă atât pentru turişti bogaţi cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux.

Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale şi lasere.

 

HOTEL OREA ELENI 3***                                                         

Este situat in centrul statiunii, la aproximativ 2 minute fata de plaja, dispune de: bar, piscina, terasa, camerele fiind dotate cu T.V, grup sanitar individual, uscator de par, balcon, minibar, A.C, WI-FI.

Suplimente: pranz 6 euro/pers./zi. minibar 15 euro/ sejur/ camera -10 bauturi. AC 5 euro/zi/camera.


 

 

TARIFUL INCLUDE:

TARIFUL NU INCLUDE:

- Transport autocar 3***;

- 7 nopti cazare in hotel 3***;

- 7 mic dejunuri + 7 cine;

- Insotitor de grup;

- Asistenta turistica-ghid turistic 7/7, 24h/24.

- Asigurarea medicala de calatorie – aprox. 24 ron/pers., asigurarea de tip storno (recomandata de catre agentia noastra).

- Aer conditionat – 5 euro/zi/camera.

- Alte servicii, excursiile optionale, taxele si intrarile la obiectivele  turistice.

- Taxa de statiune - aprox.1.5 euro/camera/noapte

 

• Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in “Tariful include“ vor fi achitate la insotitorul de grup.

 

 Agenția poate anula sau amâna efetuarea unei excursii în cazul în care nu se completează numărul minim de participanți sau conditiile meteo impun acest lucru, fără penalitate pentru turist/turști.

 

Retragerea turistului/turiștilor de la excursie nu este permisă.  În  caz de forță majoră (turistul reziliază contractul din motive întemeiate şi dovedite) se poate face fără penalizare cu maxim 3 zile înainte de începerea excursiei.      

 

Retragerea turistului/turiștilor de la excursie fără a avea motive întemeiate atrage penalizare conform condiţiilor specificate în contractul cu turistul.

Cazul de neprezentare la locul de îmbarcare și la ora stabilită duce la pierderea totală a sumei achitate.

1. In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmad ca diferenta sa fie achitata cu minim 14 de  zile inainte de data plecarii.

2. Asezarea in autocar se va face in ordinea turistilor inscrisi pentru programul de mai sus!

3. Informatiile privind excursiile optionale sunt informative; zilele si tarifele vor fi furnizate de catre agentia  partenera in ziua sosirii. Eventualele reclamatii ce fac referire la buna desfasurare a excursiilor optionale se vor face direct la agentia partenera deoarece agentia noastra nu este responsabila de organizarea si buna desfasurare a acestora.

4. Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul Raiffeisen Bank din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

5. Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

6. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.

7. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similar celor contractate.


1. Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.

 

2. Minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor  trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat. Minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor,  iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

 

• Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs.  pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ă  minim 6 luni de la data iesirii din tara!!!

 

• In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file), agentia  vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la  punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.