Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OREA ELENI


Descriere

Paralia sau Paralia Katerinis (care inseamna „plajă”) este un municipiu în partea de est a prefecturii din Pieria. Plaja este situata pe Riviera Olimpului. Paralia este situat la 4 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic şi de Aeroportul Makedonia International.

Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevărat unic şi fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima dată şi ved frumosul litoral pe de o parte, şi munţii pe de altă parte.

Nisipul de aici este cel mai bun nisip din zona, fara pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Nu exista vietuitoare marine periculoase, iar salvamarii sunt mereu de veghe. Paralia a primit distinctia „Blue Flag” , ceea ce înseamnă mare curată, plaje curate si grija pentru mediul înconjurător.

Statiunea Partalia Katerini este o destinaţie perfectă atât pentru turişti bogaţi cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux.
Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale şi lasere.

Când spui Paralia Katerini, spui cumpărături. Paralia este într-adevăr locul perfect pentru iubitorii de cumpărături. Centrul staţiunii este plin de magazine de suveniruri. Aici poti cumpara haine de blana la jumătate de preţ şi aur foarte ieftin. Nu uitaţi să negocieze cu vânzătorul. Iar cartea poştală este din partea casei.

Dacă va petreceti sejurul in Paralia aveţi de asemenea posibilitatea de a vizita o mare parte din Grecia prin excursii optionale.

OFERTA EARLY BOOKING 29.02.2020

Modalitate achitare:
30% avans la inscriere
sa fie achitat 50% pana la termenul de early booking
plata integrala cu 1 luna inainte de plecare


Itinerariu:

Ziua I: Romania – Grecia – Paralia Katerini

Plecam din Craiova catre Grecia vineri seara, la o ora anuntata cu 2 zile inainte de plecare.

Ziua II: Salonic – Paralia Katerini

In cursul pranzului ajungem in Grecia – Paralia Katerini, unde suntem preluati de catre reprezentantul grec, care ne ureaza „bine ati venit”, ne ofera din partea casei o cafea si ne explica detaliat programul saptamanii. In cursul pranzului, aprox la orele 14:00 – 15:00 are loc cazarea.

Zilele III- VIII:

Cazare la hotel 3***, cu mic dejun si cina, in Paralia Katerini.

Timp liber sau posibilitatea de a participa la excursii optionale.

Din Paralia aveti ocazia sa descoperiti Grecia continentala si insulara, sa pasiti pe urmele filozofilor greci sau pe urmele imparatilor romani, sa va incarcati spiritual in centrul monahal de la Meteora sau la moastele facatoare de minuni de pe insula Evia, sa va bucurati de “casa zeilor”, de verdele insulelor, de shopping, de marea Egee… Oricine vine in Grecia se indragosteste iremediabil de aceasta tara, se indragosteste de bucataria mediteraneana, de ritmurile muzicii, de tot.

Ziua IX: Paralia Katerini – Craiova

Dupa micul dejun, intre orele 09:00 – 10:00, se elibereaza camerele, iar bagajele sunt depozitate la parterul unitatii de cazare, intr-un loc special amenajat. Turistii vor avea timp liber la buna dispozitie, pentru plimbare, masa, cumparaturi pana la orele 12:00-16:30, in functie de comunicarea din ultima seara de la afisier, cand are loc imbarcarea pentru plecarea spre tara, pe traseul Salonic – Bulgaria – Romania. Sosirea va fi in cursul orelor 01:00-05:30 (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).

Despre Paralia Katerini - prezentare, informatii si recomandari:

Katerini (Paralia inseamna „plaja/mal de mare/ faleza ”) este un municipiu în partea de est a prefecturii din Pieria. Plaja orasului Katerini (Paralia Katerini) este situata pe Riviera Olimpului, la 7 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic şi la 100 km de Aeroportul Makedonia International.

Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevărat unic şi fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima dată şi vad frumosul litoral pe de o parte şi munţii pe de altă parte.

Nisipul de aici este cel mai bun nisip din zona, fara pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Nu exista vietuitoare marine periculoase, iar salvamarii sunt mereu de veghe. Paralia a primit distinctia „Blue Flag”, ceea ce înseamnă mare curată, plaje curate si grija pentru mediul înconjurător.

Statiunea Paralia Katerini este o destinaţie perfecta, atât pentru turiştii bogaţi, cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux.

Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale şi lasere.

HOTEL OREA ELENI 3***

Este situat in centrul statiunii, la aproximativ 2 minute fata de plaja, dispune de: bar, piscina, terasa, camerele fiind dotate cu T.V, grup sanitar individual, uscator de par, balcon, minibar, A/C, WI-FI.

Suplimente: minibar 15 euro/sejur/camera, A/C 5 euro/zi/camera.


TARIFUL INCLUDE:

TARIFUL NU INCLUDE:

- Transport autocar din Craiova tur-retur

- 7 nopti cazare in hotel 3***

- 7 mic dejunuri + 7 cine

- Insotitor de grup

- Asistenta turistica-ghid turistic 7/7, 24h/24.

- Asigurarea medicala de calatorie – aprox. 35-47 ron/pers., asigurarea de tip storno (recomandata de catre agentia noastra), pachet de calatorie 79 ron/pers

- Aer conditionat – 5 euro/zi/camera – la receptie

- minibar 15 euro/sejur/camera – la receptie

- taxa de statiune – la receptie (aprox.1.5 euro/camera/noapte)

- Alte servicii, excursiile optionale, taxele si intrarile la obiectivele turistice.


• Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in “Tariful include“ vor fi achitate la insotitorul de grup.

Agenția poate anula sau amâna efectuarea unei excursii în cazul în care nu se completează numărul minim de participanți sau conditiile meteo impun acest lucru, fără penalitate pentru turist/turiști.

Retragerea turistului/turiștilor de la excursia optionala nu este permisă si atrage dupa sine penalizare de 100%.

Retragerea turistului/turiștilor de la excursie atrage penalizare conform condiţiilor specificate în contractul cu turistul.

Cazul de neprezentare la locul de îmbarcare și la ora stabilită duce la pierderea totală a sumei achitate.

1. In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmand ca diferenta sa fie achitata cu 30 de zile inainte de data plecarii.

2. Asezarea in autocar se va face in ordinea turistilor inscrisi pentru programul de mai sus!

3. Informatiile privind excursiile optionale sunt informative; zilele si tarifele vor fi furnizate de catre agentia partenera in ziua sosirii. Eventualele reclamatii ce fac referire la buna desfasurare a excursiilor optionale se vor face direct la agentia partenera, deoarece agentia noastra nu este responsabila de organizarea si buna desfasurare a acestora.

4. Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul Raiffeisen Bank din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

5. Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

6. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund normelor locale de clasificare.

7. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii similar celor contractate.


1. Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea teritoriului.

2. Minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat. Minorii ce calatoresc neinsotiti de niciunul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

• Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ă minim 6 luni de la data iesirii din tara!!!

• In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.