Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Facilitati

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 758 hoteluri

Lara, Turcia
Lara-Kundu
 | 
Antalya din Craiova

wwwtrendycomtrTRENDY Lara-5 -Lara-AntalyaLocalizare Hotelul este situat în regiunea Lara Kundu la 15 km de aeroportul Antalya şi la 25 km de centrul oraşului AntalyaCazare Numarul total de camere este de 674 repartizate in trei cladiri principale . . .

Belek, Turcia
Belek
 | 
Antalya din Craiova

wwwvoyageotelcom LOCALIZARE Hotelul este situat in regiunea Belek la 35 km de aeroport si la 40 km de centrul orasului Antalya CAZARE Hotelul are un numar total de 559 de camere in cladirea principala in cladirile A si B si in bungalow-uri In . . .

Alanya, Turcia
Alanya
 | 
Antalya din Craiova

Localizare Hotelul este situat in regiuneaTurkler la 25 km tde Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalyawwwaydinbeyresortscom Localizare Hotelul este situat in regiunea Turkler la 25 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya Caz . . .

Kemer, Turcia
Kemer
 | 
Antalya din Craiova

wwwfamehotelscom LOCALIZARE Hotelul este situat in regiunea Göynük la 10 km de Kemer si 40 km de aeroportul din Antalya CAZARE Hotelul are un numar total de 257 camere repartizate in doua cladiri camere standard 18-22mp un dormitor o baie max 2 . . .

Kemer, Turcia
Kemer
 | 
Antalya din Craiova

wwwfamehotelscom LOCALIZARE Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer la 50 km de aeroportul din Antalya CAZARE Hotelul are un numar total de 110 camere 89 camere standard 16 mp un dormitor si o baie max 21 pax 21 camere family 25mp o camera . . .

Kemer, Turcia
Kemer
 | 
Antalya din Craiova

wwwfamehotelscom LOCALIZARE Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer la 50 km de aeroportul din Antalya CAZARE Hotelul are un total de 246 camere camere standard 22-25mp un dormitor o baie max 22 pers camere family 35mp o camera spatioasa o . . .

Alanya, Turcia
Alanya
 | 
Antalya din Craiova

wwwdelphinhotelcom Localizare Hotelul este situat in regiunea Okurcalar - zona Alara la 32 de km de Alanya si la 90 de km de aeroportul din Antalya Hotelul dispune de un microbuz ce transporta turistii in Alanya Manavgat si Side cu rezervare la . . .

Belek, Turcia
Belek
 | 
Antalya din Craiova

Hotelul este situat la 42 de km de central orasului Antalya la 32 de km de aeroport din Antalya si la 5 km de orasul Belek CAZAREStandard room-camerele standard sunt localizate in cladirea principala au 22 mp si pot avea vedere la gradina partiala . . .

Lara, Turcia
Lara-Kundu
 | 
Antalya din Craiova

Nume Hotel Royal Holiday PalaceData deschidere APRILILE 2011Categorie 5 Capacitate 606 camere 1160 paturiDistanta fata de aeroport 15 kmDistanta fata de orasul Antalya 17 kmLocalizare In centrul statiunii Lara pe o suprafata de 53000 m Tip masa Ult . . .

Side, Turcia
Side
 | 
Antalya din Craiova

Descriere HOTEL CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT AND SPA Hotelul CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT a fost deschis in anul 2011 are o suprafata de 22000 mp si dispune de 509 camere repartizate in cladirea principala cu 4 etaje si in alte 4 corpuri de cladire c . . .

Alanya, Turcia
Alanya
 | 
Antalya din Craiova

wwwdelphinhotelcom Localizare Hotelul este situat in regiunea Okurcalar - Alara la 32 de km de centrul orasului Alanya si la 90 de km de aeroportul din Antalya Hotelul dispune de un microbuz ce transporta turistii gratuit in Alanya Manavgat si Side . . .

Alanya, Turcia
Alanya
 | 
Antalya din Craiova

Descriere HOTEL JUSTINIANO CLUB Hotelul a fost deschis in anul 1999 si este parte din Complexul hotelier Justiniano compus din 3 hoteluri Club Park Conti si Deluxe Ultima renovare a avut loc in 2011 Hotelul are o o suprafata totala de 90000 mp Acesta . . .