CIRCUIT IN SERBIA

Plecare din Craiova 25-29.09.2021 (5 zile/ 4 nopti)

 
Transport
Perioada 25-29.09.2021 (5 zile/ 4 nopti)
de la
320
255
/persoana in camera dubla

PUNCTE DE IMBARCARE SI DEBARCARE GRATUITE: Filiasi, Strehaia, Dr. Tr. Severin 

 

ZIUA I:

Mic dejun. Plecare din fata garii din Craiova vineri dimineata, la ora 6. Deplasare spre Belgrad, pe ruta: Craiova – Filiasi – Dr. Tr. Severin – Portile de Fier (trecerea frontierea in Serbia) – Techia – Golubat – Pozarevac – Belgrad. In Belgrad vom face un tur pietonal (Fortareata Kalemegdan, Biserica Sf. Marcu si Casa Florilor – locul de odihna al fostului presedinte de stat, Tito). Cazare la hotel 3* in Belgrad.

 

ZIUA 2:

Mic dejun. In drum spre orasul Sremski Karlovci, vom vizita Manastirea Krusedol de pe Muntele Fruska Gora. Sosire in Sremski Karlovci, unde vom face un tur pietonal de oras: patriarhia, catedrala ortodoxa, Capela Pacii, primaria, seminarul teologic. Optional, pranz in zona. Tur pietonal in Novi Sad, cu vizitarea Fortaretei Petrovaradin, care ne ofera o frumoasa panorama peste Dunare si Novi Sad, cel de-al doilea oras din Serbia ca marime. Deplasare spre Zlatibor. Cazare la hotel 3* in Zlatibor.

 

ZIUA 3:

Mic dejun. Deplasarea in aceasta zi este optionala.

Plecare spre Muntele Mokra Gora, unde vom putea face o plimbare cu faimoasa Mocanita “Sargan 8” (principala atractie turistica a zonei ne va duce prin chei stancoase si treceri inguste, traversand 22 tuneluri si 10 poduri si viaducte). Vizitarea localitatii Drvengrad, satul unic de lemn al lui Kusturica. Optional, pranz in zona. Ulterior, ne vom indrepta spre Satul Sirogojno (un fel de Muzeu al Satului in aer liber, cu diferite cladiri traditionale din lemn si nu numai). Cazare la hotel 3* in Zlatibor.       

 

ZIUA 4:

Mic dejun. Vom reveni in Belgrad, iar in drumul nostru, ne vom pregati aparatele foto pt a surprinde cele mai frumoase peisaje din zona, trecand prin Cheile Ovcar-Kablar, (numit si Muntele Athos al Serbiei, este locul unde se afla peste 300 de manastiri). Ulterior, vom ajunge in Topola, unde vom vizita Biserica Sf. Gheorghe (construita de Regele Petru I al Iugoslaviei, este mausoleul casei regale sarbe si iugoslave Karadordevic). Optional, degustare de vinuri la o crama in zona (minim 30 pers.pt a se realiza). Cazare la hotel 3* in Belgrad.

 

ZIUA 5:

Mic dejun. Optional, mini-croziera cu vaporul pe Dunare si Raul Sava (minim 30 persoane pt a se realiza). Parasim Belgradul si ne indreptam spre Majdanpek, unde vom vizita Pestera Rajko. Ne vom intoarce in tara, pe traseul: Techia – Portile de Fier – Dr. Tr. Severin – Craiova.

 

25-29.09.2021 (5 zile/ 4 nopti)

TARIF (redus pana la 31.05): 255 euro/ pers

                         (grup minim 40 pers.)                       

- transport autocar modern + taxe de drum;

- cazare 4 nopti la hotel 3* (loc in dubla);

- mic dejun;

- însoțitor din partea agenției.

- deplasarea in ziua optionala – pt minim 30 pers      (ziua 3 – 25 €/ pers, se poate achita la agentie);  

- ghid local, vorbitor de limba romana in Serbia si intrarile la obiective (aprox. 60 €/ pers), degustare de vinuri (20€/ pers), mini-croaziera Dunarea (20 €/ pers), cina traditionala sarbeasca (25 €/ pers);

- alte mese si cheltuieli personale. 

 

- Este necesară cartea de identitate sau pașaportul, valabil 6 luni din momentul întoarcerii.

 

- Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

 

Oferta Speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.