CITY BREAK CRACOVIA - 4 zile

Plecare din Timisoara 21.10.2021- 24.10.2021 (4 zile/3 nopti)

3
 
TRANSPORT
Perioada 21.10.2021- 24.10.2021
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta speciala
from
280
235
/persoana in camera dubla

Trecutul și prezentul 𝐂𝐑𝐀𝐂𝐎𝐕𝐈𝐄𝐈 într-un weekend de poveste.

Ziua 1. Dimineata devreme pornim din Lugoj, Timisoara si Arad spre Cracovia. Stabatem Muntii Tatra cu peisajele lor frumoase. Sosire in capitala regiunii Malopolska. Cazare.


Ziua 2. Mic dejun. Vizitam vechea capitala a Poloniei asezata pe malul Vistulei. Vedem Catedrala Wawelska unde sunt inmormantati marii regi ai poloniei, apoi vizitam Castelul Wawel cu cele trei sectiuni. Coboram apoi pe langa Biserica Sf Francisc, locul unde s-a rugat si Papa Ioan Paul al II lea si urmasul sau Benedict al XVI-lea. Vedem fereastra de unde a binecuvantat multimea si apoi ne indreptam spre Piata Centrala. Aici se afla cel mai mare muzeu subteran din estul Europei. Parterul vechilor cladiri din centrul orasului medieval se afla acum sub nivelul pietei si acolo sunt amenajate, la subsol pe aproximativ 4000 m2 incaperile asa cum erau ele odinioara. Vedem apoi Turnul Vechii Primarii, Biserica Sfanta Maria, Universitatea Jagellona si Monumentul lui MickiewiczPiata de Craciun este organizata in Piata Mare a orasului. Vizita in cartierul evreiesc al orasului. Poate fi facut un tur cu trenuletul spre celebra fabrica a lui Oskar Schindler (din filmul Lista lui Schindler). Timp liber pentru cumparaturi si plimbari. Cazare in Cracovia.


Ziua 3. Mic dejun. Excursie la Auschwitz (40 Euro/persoana) pentru a vedea lagarul nazist de aici. Apoi vom merge la mina de sare le la Wieliczka. Uriasa exploatare de sare a fost inclusa pe lista patrimoniului UNESCO in anul 1978. In exploatare inca din secolul al XIII–lea, este o marturie a muncii si a simtului artistic a generatii de mineri. Sute de statui, porticuri si alte figurine din sare o transforma intr-o uriasa catedrala subterana. Retur in Cracovia. Plimbare prin oras seara, pe langa Monumentul Grunwald
care aminteste de marea victorie poloneza asupra cavalerilor teutoni, Barbacan, Poarta Sfantului Florian si a vechilor ziduri de aparare a orasului medieval, construite in vremea marilor amenintari mongole si tatare. Cazare in Cracovia.


Ziua 4. Mic dejun. Pornim spre tara. In functie de starea vremii, vizita in cunoscuta statiune montana Zakopane. Popas pentru un “gulash” in Ungaria.

21.10 - 24.10.2021 ( 4 zile/ 3 nopti )

TARIFE   235 EURO/ de persoana in camera dubla

               310 EURO/ de persoana in camera single

               470 EURO/ 2 adulti in camera dubla

 

  • 3 nopti cazare cu mic dejun  la hotel  3* 4*
  • transport  autocar omologat curse externe
  • asistenta turistica pe tot parcursul excursiei
  • asigurarea medicala/storno
  • intrari obiective turistice
  • excursie optionala Auschwitz - aprox. 40 Euro / pers.
  • taxe ghizi locali

ACTE NECESARE:

- paşaport sau carte de identitate   

NOTA:

Locurile în autocar vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie.

Preţul este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

Nu pierde oferta speciala

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii