Star Tours

Adresa: Calea Unirii Nr. 30, Craiova
Nr. Reg. Com.: J16/480/2005
Denumirea firmei: SC PS Multiservices SRL
CUI: RO17310120
Manager Turism: Pandia Valentina Ionela
Tel.: 0351.431.008
E-mail: office@startours.ro

Despre noi

De 19 ani calatorim impreuna!

Avem un spirit călător, ne gândim mereu la vacanțe și la relaxare.

Ce iti oferim ? Simplu. Iți oferim  vacanța completă, pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori, cazări în toată lumea.

Unde poți ajunge cu ajutorul nostru? Oriunde. Am strâns într-un singur loc cele mai bune pachete turistice de la cei mai mari touroperatori din România, astfel încât o să economisești timp și bani și, in plus, te invitam in circuitele organizate de catre noi, in care vei descoperi frumusetile Romaniei.

Cum poți solicita o vacanță? Foarte ușor. Platforma noastră se actualizează în timp real ca tu să vezi doar vacanțele disponibile, rezervarile se pot face direct pe site sau in agentie, iar tu poți plăti prin card bancar, ordin de plată sau numerar în agenție.

În plus, dacă ai peste 55 de ani, te numeri printre norocoșii care se bucură de ofértele și petrecerile Senior Voyage, un program gândit pentru cei care vor să-și facă prieteni de călătorii și să viziteze toată lumea.

"Noi, agentia de turism STAR TOURS, suntem de părere că obiceiul de a călători nu ar trebui să fie considerat un lux, ci o nevoie care asigură dezvoltarea societății în care trăim, iar asta ne motivează să concepem pachete turistice interesante și accesibile unui public cât mai larg."

Oferte de vacante - Agentia de turism Star Tours - Craiova

 

Licenta de turism
Certificat de inregistrare
Brevet de turism
Polita asigurare
Polita asigurare - act aditional

Operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare