DIN MICA VIENĂ SPRE FAIMOȘII MUNȚI APUSENI

Plecare din Timisoara

 
Transport
Perioada 21.06-26.06.2022
Oferta speciala
de la
26856
21526
/persoana

ZIUA I, marți. Imbarcare la OMV Timișoara (Bulevardul Republicii Nr. 23) – Arad – Oradea. Se va opri în Arad pentru un tur pietonal prin Centrul Vechi, cu ghid local, panoramând: Palatul Administrativ, Biserica Catolică Sf. Anton de Padova, Palatul Cultural, Teatrul Clasic Ioan Slavici. Ulterior, deplasare spre Mândruloc pentru a vedea cel mai mare rozariu din țară, Eutopia Gardens. Cazare și, opțional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* în zona Oradei.

ZIUA II, miercuri. Mic dejun. Oradea – Carei (Castelul Karolyi) – Oradea (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Baile Felix (timp liber in statiune: vizitarea lacaselor de cult sau a frumosului lac cu nuferi, shopping, plaja si baie intr-unul dintre strandurile termale). Cazare si, optional, cina la hotel/pensiune 2*-3* in zona Oradei.

ZIUA III, joi. Mic dejun. Oradea (alaturi de un ghid local, se va face un tur pietonal intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, Oradea, renumit pentru cladirile sale impunatoare, construite in stilurile eclectic si secession, panoramand (doar exterior): Palatele Vulturul Negru, Moskovits-Miksa, Rimanoczy, Adorjan; se va vizita Catedrala Maicii Domnului – Biserica cu Luna). Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in Oradea. Deplasare spre Chiscau pentru a vizita Pestera Ursilor si Muzeul Etnografic Horea si Aurel Flutur. Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* pe Valea Ariesului.

ZIUA IV, vineri. Mic dejun. Valea Ariesului – Pestera Ghetarul Scarisoara (deplasarea spre/de la acest obiectiv se va face cu 2 microbuze din zona) – Rosia Montana (Muzeul Mineritului cu galeriile romane) – Campeni (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Casa Memoriala Avram Iancu – Cascada Pisoaia – Manastirea Lupsa. Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* pe Valea Ariesului.

ZIUA V, sambata. Mic dejun. Valea Ariesului – plimbare cu Mocanita pe cea mai spectaculoasa portiune de cale ferata ingusta din Apuseni, Lunca Ariesului – Salciua – Lunca Ariesului (aprox. 20 km), in timpul careia sa va putea admira si Cascada Sipote. Salciua – Campeni (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Abrud – Criscior () – Brad (Muzeul Aurului) – Tebea (Panteonul Motilor: Mormantul lui Avram Iancu si Gorunul lui Horea). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Devei.

ZIUA VI, duminica. Mic dejun. Deva (Cetatea Devei) – Banpotoc (Gradinile lui Zoe) – Deva (optional, pranz la un restaurant/autoservire in zona). Intoarcere spre casa pe ruta: Deva – Timisoara

de la 1310 lei  la 1050 lei/pers.

Tarif redus pana la 01.02.2022

(grup minim 40 pers.)

- Transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- Cazare 5 nopţi la hotel/pensiune 2*-3* (loc in camera dubla) cu mic dejun;

- Deplasarea cu microbuzele la Pestera Scarisoara si insotitor de grup din partea agentiei.

-intrari obiective

- ghizi locali

- alte mese si cheltuieli personale.

* Pt inscrieri se achita un avans de 50% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Nu rata oferta speciala

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile.