DIN MICA VIENA SPRE FAIMOSII MUNTI APUSENI

Palatul Administrativ, Biserica Catolica Sf. Anton de Padova, Palatul Cultural, Teatrul Clasic Ioan Slavici, Castelul Karolyi, Casa Darvas, Palatele Vulturul Negru, Moskovits-Miksa, Rimanoczy, Adorjan; se va vizita Catedrala Maicii Domnului – Biserica cu Luna, Bazilica Sf. Maria si Palatul Episcopiei Romano-Catolice, Pestera Ghetarul Scarisoara, Casa Memoriala Avram Iancu – Cascada Pisoaia – Manastirea Albac

 
bus
Perioada 21-25.08.2024 (5 zile/ 4 nopti)
Oferta speciala
33633
29736
persoana/in camera dubla

Imbarcari gratuite: Dr. Tr. Severin, Orsova, Caransebes, Lugoj, Timisoara

Se poate achita si cu carduri de vacanta

 

ZIUA I, miercuri:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Orsova – Caransebes – Lugoj – Timisoara – Mandruloc – Arad – Oradea. Se va vizita cea mai mare gradina de trandafiri din tara la Mandruloc si ulterior se va face un tur pietonal prin Centrul Vechi al Aradului, cu ghid local, panoramand (exterior): Palatul Administrativ, Biserica Catolica Sf. Anton de Padova, Palatul Cultural, Teatrul Clasic Ioan Slavici. Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Oradei.

 

ZIUA II, joi:

Mic dejun. Oradea – Carei (Castelul Karolyi) – Oradea (Casa Darvas; optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Baile Felix (timp liber in statiune: vizitarea lacaselor de cult sau a frumosului lac cu nuferi, shopping, plaja si baie intr-unul dintre strandurile termale). Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Oradei.

 

ZIUA III, vineri:

Mic dejun. Oradea (alaturi de un ghid local, se va face un tur pietonal intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, renumit pentru cladirile sale impunatoare, construite in stilurile eclectic si secession, panoramand – doar exterior: Palatele Vulturul Negru, Moskovits-Miksa, Rimanoczy, Adorjan; se va vizita Catedrala Maicii Domnului – Biserica cu Luna). Nu se paraseste orasul, fara sa se viziteze unul dintre cele mai impunatoare lacase de cult romano-catolice din Romania, Bazilica Sf. Maria si Palatul Episcopiei Romano-Catolice. Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in Oradea. Deplasare spre Chiscau pentru a vizita Pestera Ursilor. Cina si cazare la hotel/ pensiune 2*-3* pe Valea Ariesului.

 

ZIUA IV, sambata:

Mic dejun. Valea Ariesului – Pestera Ghetarul Scarisoara (deplasarea spre/ de la acest obiectiv se va face cu 2 microbuze din zona) – Rosia Montana (Muzeul Mineritului cu galeriile romane) – Campeni (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Casa Memoriala Avram Iancu – Cascada Pisoaia – Manastirea Albac. Cina si cazare la hotel/ pensiune 2*-3* pe Valea Ariesului.

 

ZIUA V, duminica:

Mic dejun. Inainte de a ne intoarce acasa, pe Valea Jiului, vom face o plimbare cu Mocanita Apusenilor, pe ruta Campeni – Carpinis si retur, pe un traseu de aprox. 22 km si care va dura in jur de 2 ore. In zona Devei, optional, pranz la un restaurant/autoservire. Sosire in Craiova seara, in functie de trafic. 

TARIF (redus pana la 15.04.2024): 1450 lei/ pers (grup minim 40 pers.)

TARIFUL INCLUDE:

- Transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- Cazare 4 nopţi la hotel / pensiune 2*-3* (loc in camera dubla) cu mic dejun;

- 2 cine pe Valea Ariesului (Apuseni);

- Deplasarea cu microbuzele la Pestera Scarisoara si insotitor de grup din partea agentiei.

TARIFUL NU INCLUDE:

- Intrari obiective, ghizi locali in Arad si Oradea, Mocanita, alte mese si cheltuieli personale.

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul neintrunirii grupului minim, excursia se va realiza cu midibus/ minibus sau, daca vor fi mai putin de 17 inscrisi, se va anula cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

*Supliment camera single 100 lei/ noapte

Solicita rezervare:

Sunt de acord cu conditiile pentru procesarea datelor personale