FASCINANTA DELTA A DUNARII

Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii, Padurea Letea, renumita plaja cu nisip fin si intrare lina in mare din Sulina, Padurea Caraorman, Gura Portitei.

 
Transport
Perioada 03-07.07.2024 (5 zile/ 4 nopti)
Oferta speciala
de la
62662
55380
persoana/camera dubla

Imbarcari/ Debarcari gratuite: Bals, Slatina, Pitesti, Bucuresti

Se poate achita si cu carduri de vacanta

 

ZIUA I, miercuri:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova - Pitesti - Bucuresti - Slobozia - Vadu Oii (traversare pod peste Dunare) - Harsova - Tulcea. Se va vizita Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (o expozitie a florei si faunei din Dobrogea si un acvariu). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.

 

ZIUA II, joi:

Mic dejun. Plecare cu ambarcatiuni speciale de 12-18 locuri pe diferite canale si lacuri (Miazazi, Matita, Sidor) spre renumita Padure Letea (plimbare cu caruta sau safari prin padure, admirand flora specifica zonei, inclusiv un stejar vechi de 400 de ani si dunele de nisip, si cu putina sansa, vom vedea si o parte din caii salbatici). Vom reveni la un localnic pentru a lua un pranz traditional pescaresc. Ulterior, ne vom indrepta spre Orasul Sulina prin Canalul cu Nuferi si pe Bratul Sulina (tur pietonal de oras cu ghid local, panoramand: Catedrala Ortodoxa Sf. Nicolae, cimitirul Multietnic, Faleza, Palatul Comisiilor si in cele din urma vom ajunge la renumita plaja cu nisip fin si intrare lina in mare din Sulina, cu iesire la Marea Neagra, unde vom avea timp liber (posibilitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.   

 

ZIUA III, vineri:

Mic dejun. Deplasare cu ambarcatiuni speciale de 12-18 locuri, atat pe Bratul Sf. Gheorghe cat si pe alte lacuri si canale spectaculoase din zona (Carasuhat, Litcov, Isac, Caraorman) spre zona Caraorman, unde vom face un safari (autovehicule 4x4) prin Padurea Caraorman (admirand Stejarul Ingenuncheat, dunele de nisip si Masa Tacerii), urmand sa luam un alt pranz traditional pescaresc in zona. Mai tarziu, vom pleca cu ambarcatiunile spre Plaja Sf. Gheorghe, cu iesire la Marea Neagra, unde vom avea timp liber (posibilitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.

 

ZIUA IV, sambata:

Mic dejun. Ne vom indrepta spre doua dintre cele mai renumite lacase de cult din Dobrogea: Manastirile Cocos (biserica manastirii poleita cu aur si cu moastele Sf. Mucenici Zotic, Atal, Camasie si Filip de la Niculitel) si Saon. Pranz la un restaurant in Tulcea. Plecare spre Portul Jurilovca in vederea deplasarii cu ambarcatiuni de 12-15 locuri spre frumosul si unicul sat de vacanta Gura Portitei. Timp liber in zona (posibilitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.   

 

ZIUA V, duminica:   

Mic dejun. Plecare spre casa, pe aceeasi ruta pe care am venit: Tulcea – Harsova – Vadu Oii (traversare pod peste Dunare) – Slobozia – Bucuresti – Pitesti – Craiova. Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona Bucuresti. Sosire in cursul serii in Craiova in functie de trafic.

TARIF (redus pana la 15.04.2024): 2700 lei/ pers (minim 40 pers.)

- transport autocar modern (dotat cu a.c, statie, microfon, radio-cd, etc.);

- cazare 4 nopti la hotel 3* (loc in camera dubla) cu demipensiune (mic dejun si cina);

- pranzuri la Letea, Caraorman si Tulcea;

- deplasari cu ambarcatiuni de 12-18 locuri la Letea-Sulina si Caraorman-Sf. Gheorghe;

- insotitor de grup din partea agentiei. 

- intrari obiective, ghid local Sulina, taxa rezervatie Delta, deplasare caruta/ safari si taxa Letea, deplasare auto si taxa Caraorman si ambarcatiune Gura Portitei, pranz in ziua 5 (zona Bucuresti) si alte cheltuieli pers

 

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul neintrunirii grupului minim, excursia se va realiza cu midibus/ minibus sau, daca vor fi mai putin de 17 inscrisi, se va anula cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

* Supliment camera single 100 lei/noapte

Solicita oferta

Sunt de acord cu conditiile pentru procesarea datelor personale