GRANDIOASE PALATE DIN BUCURESTI

PALATUL PARLAMENTULUI, PALATUL PRIMAVERII, PALATUL COTROCENI, MUZEUL TARANULUI ROMAN, MUZEUL ANTIPA, MUZEUL DE ISTORIE, BISERICA ZLATARI, BISERICA MANASTIRII STAVROPOLEOS

 
Transport
Perioada: 28-29.05.2022 (2 zile/ 1 noapte)
Reduceri inscrieri timpurii
de la
9742
8188
persoana in camera dubla

 Imbarcari gratuite: Bals, Slatina, Pitesti

 

 

ZIUA I, sambata

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00. Deplasare spre Bucuresti, pe traseul: Craiova – Slatina – Pitesti – Bucuresti. In Bucuresti, se vor vizita: Palatul Parlamentului (in Cartea Recordurilor, ocupa locul 1 in lume la capitolul cladiri administrative – pt uz civil, respectiv locul 3 din punct de vedere al volumului – cea mai grea si mai scumpa din lume), Palatul Primaverii (a fost resedinta privata a sotilor Nicolae si Elena Ceausescu in perioada 1965-1989), Muzeul National al Taranului Roman (muzeografia sa specifica i-a adus in mai 1996 Premiul Muzeul European al Anului, acordat de Forumul Muzeului European) si Muzeul de Istorie Naturala Antipa (patrimoniul muzeului este format din peste 2 milioane de piese, grupate în diferite colecții zoologice, paleontologice, de minerale, roci și etnografice). Cazare si, optional, cina la hotel 2*-3* in zona Bucurestiului.

 

ZIUA II, duminica

Mic dejun. Vom vizita in Bucuresti: Palatul Cotroceni (sediu al Administratiei Prezidentiale, planurile edificiului au fost realizate de arhitectul Paul Gottereau in stil eclectic francez), Palatul Postelor (adaposteste Muzeul National de Istorie, recunoscut pentru Sala Tezaurului Istoric, unde sunt expuse peste 3000 de piese, realizate din metale si pietre pretioase) si scurt tur pietonal in zona (aprox. 30 minute), vizitand: Biserica Zlatari (cu moastele Sf. Mc. Ciprian), Biserica Manastirii Stavropoleos (cu o racla cu mai multe sfinte moaste) si Biserica Sf. Dumitru – Posta. Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona. Intoarcerea spre casa pe aceeasi ruta, Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova. Sosire in cursul serii in functie de trafic.

 

 

TARIF (redus pana la 01.05.2022):

470 395 lei/ pers (minim 40 pers.)

- transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun si insotitor din partea agentiei.

 - Intrarile la obiective, alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

 

Solicita oferta:

Sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate pentru a comunica oferta / informațiile solicitate