GRANDIOASE PALATE DIN BUCURESTI

Palatul Cotroceni, Palatul Primaverii, Muzeul de Istorie Naturala Antipa, Palatul Parlamentului, Palatul Postelor, Muzeul National de Istorie.

 
Transport
Perioada: 26-27.10.2024 (2 zile/ 1 noapte)
de la
14453
12301
persoana in camera dubla

Imbarcari/ debarcari gratuite: Bals, Slatina, Pitesti

Se poate achita si cu carduri de vacanta

 

 

ZIUA I, sambata

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00. Deplasare spre Bucuresti, pe traseul: Craiova – Slatina – Pitesti – Bucuresti. In Bucuresti, se vor vizita: Palatul Cotroceni (sediu al Administratiei Prezidentiale, planurile edificiului au fost realizate de arhitectul Paul Gottereau in stil eclectic francez), Palatul Primaverii (a fost resedinta privata a sotilor Nicolae si Elena Ceausescu in perioada 1965-1989) si Muzeul de Istorie Naturala Antipa (patrimoniul muzeului este format din peste 2 milioane de piese, grupate în diferite colecții zoologice, paleontologice, de minerale, roci și etnografice). Cazare si, optional, cina la hotel 2*-3* in zona Bucurestiului.

 

 

ZIUA II, duminica

Mic dejun. Vom vizita in Bucuresti: Palatul Parlamentului (a intrat in Cartea Recordurilor pt urmatoarele: cea mai mare cladire administrativa de uz civil din lume, a doua cladire administrativa dupa Pentagon, cea mai grea cladire din lume si cea mai scumpa cladire administrativa din lume), Palatul Postelor (adaposteste Muzeul National de Istorie, recunoscut pentru Sala Tezaurului Istoric, unde sunt expuse peste 3000 de piese, realizate din metale si pietre pretioase), scurt tur pietonal in zona (Biserica Zlatari – cu moastele Sf. Mc. Ciprian, Biserica Manastirii Stavropoleos – cu o racla cu mai multe sfinte moaste si Biserica Sf. Dumitru) si Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona. Intoarcerea spre casa pe aceeasi ruta, Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova. Sosire in cursul serii in functie de trafic.

 

TARIF (redus pana la 15.03.2024): 600 lei/ pers (minim 40 pers.)

- transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

 

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun si insotitor din partea agentiei

- Intrarile la obiective, alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul neintrunirii grupului minim, excursia se va realiza cu midibus/ minibus sau, daca vor fi mai putin de 17 inscrisi, se va anula cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

 * Supliment camera single 100 lei/noapte

Solicita oferta

Sunt de acord cu conditiile pentru procesarea datelor personale