CIRCUIT KLADOVO (SERBIA)

Plecare din Craiova-14-15.08.2021 (2 zile/ 1 noapte)

 
Transport
Perioada 14-15.08.2021 (2 zile/ 1 noapte)
Oferta Speciala
from
14146
11275
room / 7 nights

Puncte de imbarcare si debarcare gratuite: Filiasi, Strehaia, Dr. Tr. Severin 

 

ZIUA 1, sambata, 14.08.2021:

Plecare la ora 7 din Craiova, pe traseul: Dr. Tr. Severin – Portile de Fier (trecerea frontierei) – Kladovo. Vom face un scurt tur pietonal prin frumosul oras de pe malul Dunarii, Kladovo (biserica, debarcaderul, parcul, zona pietonala, etc.). Ulterior, ne vom deplasa spre zona Negotin, unde vom vizita 2 manastiri (Vratna si Bukovo) si Cramele Matalj, avand parte de o degustare de 5 tipuri de vinuri si 1 platou de branzeturi si bruschete cu prosciutto, humus, rosii, castraveti la 4 persoane. Cazare si cina (bufet), cu muzica live (tamburasi), la hotel 3* in Kladovo.

 

ZIUA 2, duminica, 15.08.2021:

Mic dejun. In jurul pranzului vom parasi hotelul, si, optional, ne vom deplasa spre Techia in vederea efectuarii unei frumoase croaziere pe Clisura Dunarii (grup minim 25 persoane). Ulterior, ne vom intoarce in Kladovo, unde vom avea timp liber (aprox. 2 ore) pt plaja, baie sau shopping. Sosire in Craiova in cursul serii.

CIRCUIT KLADOVO (SERBIA)

14-15.08.2021 (2 zile/ 1 noapte)

Tarif: 550 lei/ pers (grup minim 18 pers.) 

La cerere, supliment camera single - 60 lei 

Tariful include:

- transport microbuz/ midibuz modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- cazare 1 noapte la hotel 3* in Kladovo (loc in camera dubla);

- demipensiune (mic dejun si cina);

- excursie la Cramele Matali (degustare de 5 tipuri de vinuri pt fiecare persoana si 1 platou cu branzeturi si bruschete la 4 persoane);

- insotitor de grup din partea agentiei.

 

 

 

Tariful nu include:

- croaziera Clisura Dunarii (aprox 30€/ pers), intrari obiective si alte cheltuieli personale

 

Nota:

* Pt. a putea intra pe teritoriul Serbiei este nevoie de cartea de identitate, valabila 6 luni din momentul intoarcerii, precum si de dovada vaccinarii. Pt persoanele nevaccinate, acestea trebuie sa prezinte la vama un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, a carui valabilitate sa nu depaseasca 48 de ore de la momentul eliberarii rezultatului, emis de laboratoarele acreditate din statul de proveniența (Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Directia de Sanatate Publica Dolj).  

* De asemenea, pot intra pe teritoriul Republicii Serbia fara a prezenta un test PCR negativ sau alte documente medicale cetatenii romani minori (cu varsta de pana la 18 ani).

* Pt inscrieri se achita un avans de 50% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in microbuz/ midibuz se distribuie conform achitarii avansului;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

 

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

 

Nu pierde oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.