LA CASCADA IZVORUL MINUNILOR SI LA IZVORUL MANASTIRII IZBUC

Castelul Lupilor din Chimindia, Statiunea Stana de Valea (Cascada Izvorul Minunilor si Manastirea Stana de Vale), Manastirea Izbuc, Cetatea Malaiesti

 
Transport:
Perioada 28-29.10.2023
de la
13737
11277
persoana/camera dubla

ZIUA I, sambata:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Rovinari -  Targu Jiu – Petrosani – Hateg – Simeria – Deva – Chimindia – Brad – Stana de  Vale, vizitand: Castelul Lupilor din Chimindia (construit in 1856, prezinta o arhitectura ce se imbina foarte bine intr-un peisaj deosebit) si Statiunea Stana de Valea (Cascada Izvorul Minunilor si Manastirea Stana de Vale). Cazare si, optional, cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Stana de Vale.

 

ZIUA II, duminica:

Mic dejun. Deplasare spre Manastirea Izbuc (cu izvorul ce se spune ca are puteri miraculoase). Optional, se va putea lua pranzul la un restaurant/ autoservire in zona Devei. Dupa ce se va vizita si Cetatea Malaiesti (a fost ridicata la sfarsitul secolului XIV de catre familia cneziala Saracin), se va reveni acasa, pe ruta: Hateg – Petrosani – Tg. Jiu – Craiova.

TARIF:

 670  550 lei/ pers

Tariful include:

- transport mini-autocar/ autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick);

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun si insotitor de grup din partea agentiei.

Tariful nu include:

- Intrarile la obiective, alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Solicita oferta