MIRIFICUL BANAT MONTAN

Plecare din Timișoara

 
Transport
Perioade 23.04 sau 18.06.2022
Oferta speciala
de la
3793
3157
/persoana

 TUR DE 1 ZI

Plecare din Timisoara de la OMV – Blv. Republicii nr 23 (langa Gara de Nord) la ora 08:00  pe traseul Lugoj-Caransebes - primul popas fiind in Statiunea Baile Herculane unde vom face o pauza de cafea si un periplu prin Centrul Imperial Istoric al staţiunii, alcătuit din clădiri, monumente istorice de arhitectură balneară, construite în sec. XIX, în perioada austriacă de dezvoltare a staţiunii. Statuia lui Hercules, montată în 1847, Vila Elisabeta , Băile Imperiale Austriece, Strada Romană, Muzeul de la parterul Hotelului Roman, Arborele mamut Wellingtonia Gigantea din Parcul Central.

Continuam excursia spre orașul port la Dunare, Orșova de unde se organizează călătorii pe Clisura de Jos. Pornind in croaziera de la Orșova cu vaporașul pe fluviul Dunarea se vor vizita: Cazanele Mari, Statuia lui Decebal, placa Tabula Traiana și Mănăstirea Mraconia. Cazanele Mari și Cazanele Mici se întind pe circa 9 km, între localitățile Plavișevița și Eșelnița. Acestea sunt despărțite între ele de Golful Dubova. La intrarea vaporului în Cazanele Mici, pe malul sârbesc poate fi văzută placa Tabula Traiana. La scurt timp după Tabula Traiana ajungem la cel mai cunoscut și mai căutat obiectiv turistic din Clisura Dunării: Statuia lui Decebal. Înaintând cu vaporașul, la doar 500 m de cele două obiective, în același golf Mraconia se găsește Mănăstirea Mraconia cunoscută și sub numele de Mănăstirea de Sub Apă. Aveți deosebita ocazie de a vizita Cazanele Dunării, unele din cele mai impresionante formațiuni calcaroase situate atât pe malul românesc cât și pe cel sârbesc.

Dupa excursia cu barca e timpul sa pornim pe drumul de intoarcere spre casa, pe Clisura Dunarii entuziasmati dupa experientele inedite traite in Banatul Montan, cu o oprire optionala pe drum la Moldova Noua pentru servirea mesei (optional), renumita ciorba de peste. Sosire in cursul serii in Timisoara.

de la 185 lei  la  154 lei/pers.

SE POATE ACHITA SI CU TICHETE DE VACANTA

TARIF REDUS (20%) PANA LA 01.02.2022

- Transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.), insotitor de grup;

- Intrarile la obiective, muzeografi la anumite obiective (daca este cazul), Croaziera pe Dunare, mesele optionale si alte cheltuieli personale.

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Nu rata oferta speciala

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile.