MISTERELE TINUTULUI SECUIESC

Lacul Sf. Ana, Mocanita de la Sovata, Castelul Kalnoky, Mini Transilvania Park, Parcul de Animale Salbatice Ivo, Atelier de Ceramica din Corund, Fabrica de Bere Csiki Sor, Muzeul de Papusi din Tg. Secuiesc

 
Transport:
Perioada: 11-14.08.2022
Reduceri inscrieri timpurii
de la
20524
18472
persoana/ camera dubla

MISTERELE TINUTULUI SECUIESC

11-14.08.2022 (4 zile/ 3 nopti)

TARIF (redus pana la 30.06.2022): 900 lei/ pers (minim 40 pers.)

Imbarcari/ Debarcari gratuite: Bals, Slatina, Pitesti

 

 

ZIUA I, joi:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Slatina – Pitesti – Campulung Muscel – Bran – Miclosoara – Miercurea Ciuc. Se vor vizita: Cetatea Feldioara si Manastirea franciscana din Miercurea Ciuc. Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Miercurea Ciuc.

 

ZIUA II, vineri:

Mic dejun. Miercurea Ciuc – Targu Secuiesc (Muzeul de Papusi) – Lacul Sf. Ana (scurta drumetie de 30-45 minute) – Sansimion (fabrica de bere artizanala Tiltott Csiki Sor – vizitarea fabricii + degustare nelimitata de bere + mancare) – Valea Trotusului (ofera peisaje deosebite) – Comanesti (Palatul Ghika – Muzeul de etnografie si arta) – Frumoasa (lacul si barajul). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Miercurea Ciuc.

 

ZIUA III, sambata:

Mic dejun. Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc – Corund – Sovata (plimbare cu Mocanita pe traseul: Sovata – Campul Cetatii – Sovata, aprox. 2 ore) – Sovata/ Praid (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Corund (vizitarea unui renumit atelier de ceramica) – Odorheiu Secuiesc (Mini Transilvania Parc) – Izvoare (Parcul de animale salbatice de la Ivo – plimbare de 2 ore pe diferite poteci si drumuri forestiere, cu ghid local; este necesara o incaltaminte sport adecvata; intinzandu-se pe 320 hectare, brazdat de rauri si inconjurat de munti, parcul este mediul natural pt caprioare, cerbi si mufloni). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Miercurea Ciuc.

 

ZIUA IV, duminica:

Mic dejun. Miercurea Ciuc (Cetatea Miko – Muzeului Secuiesc al Ciucului) – Miclosoara (Castelul Kalnoky) – Brasov (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Bran – Pitesti – Craiova.

 TARIF (redus pana la 30.06.2022):

 1000  900 lei/ pers (minim 40 pers.)

TARIFUL INCLUDE:

- Transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- Cazare 3 nopti la hotel/ pensiune 2*-3* (loc in camera dubla);

- Mic dejun si insotitor din partea agentiei.

TARIFUL NU INCLUDE:

- Intrarile la obiective, plimbarea cu Mocanita, alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Solicita rezervare: