MUZEE DIN BUCURESTI

Plecare din Craiova

 
Transport
Perioada 25-26.04.2020 (2 zile/ 1 noapte)
Oferta speciala
 
6463
/persoana in camera dubla

ZIUA I, sambata

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Slatina – Pitesti – Bucuresti, vizitand: Muzeul de Arta Populara Prof. Dr. Nicolae Minovici (costume traditionale, tesaturi, ceramica si icoane pe sticla), Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa (patrimoniul muzeului este format din peste 2 milioane de piese, grupate in diferite colectii: zoologicepaleontologice, minerale si roci si etnografice), Casa Filipescu-Cesianu (resedinta a avocatului C-tin Cesianu si contruita in perioada 1846-1850 in stilul Belle Epoque, spatiul prezinta evolutia interiorului urban in Bucuresti, sec. XIII-XX), Muzeul de Arta Frederic si Cecilia-Cutescu Storck (ridicata de cei 2 artisti intre anii 1911 si 1913, cuprinde lucrari de sculptura, picture, desene, pasteluri, medalii din bronz, monede antice si icoane), Schitul Darvari. Cazare si, optional, cina la hotel 2*-3* in zona Bucurestiului.

 

ZIUA II, duminica

Mic dejun. Muzeul National de Arta (doar Galeria de Arta Europeana), Muzeul Militar National (trasuri regale, arheologie si numismatica, armament, aviatie, blindate, etc.) si Manastirea Radu Voda (cu moastele Sf. Nectarie). Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona. Intoarcerea acasa pe acelasi drum (Bucuresti – Pitesti – Craiova).

Tarif redus pana la 31.03.2020: 315 lei/persoana in camera dubla

(grup minim 27 persoane)

 - Se va achita minim 50% avans + 50% pana cel tarziu cu 31 de zile inainte de plecare. 

- Locul in mini-autocar se distribuie conform achitarii avansului.

- transport mini-autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-stick, etc.);

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun;

- ghid insotitor din partea agentiei.

- Intrarile la obiective, alte mese si cheltuieli personale.

- Pt a vizita anumite obiective din Bucuresti, obligatoriu, cartea de identitate in original

- Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

Oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.