MUZEE DIN BUCURESTI

Plecare din Craiova 16-17.10.2021 (2 zile/ 1 noapte)

 
Transport
Perioada 16-17.10.2021 (2 zile/ 1 noapte)
NU RATATI!
de la
8928
7594
/persoana in camera dubla

PUNCTE DE IMBARCARE SI DEBARCARE GRATUITE: Bals, Slatina, Pitesti 

ZIUA I, sambata

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Slatina – Pitesti – Bucuresti, vizitand: Muzeul de Arta Populara Prof. Dr. Nicolae Minovici (costume traditionale, tesaturi, ceramica si icoane pe sticla), Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa (patrimoniul muzeului este format din peste 2 milioane de piese, grupate in diferite colectii: zoologicepaleontologice, minerale si roci si etnografice), Casa Filipescu-Cesianu (resedinta a avocatului C-tin Cesianu si contruita in perioada 1846-1850 in stilul Belle Epoque, spatiul prezinta evolutia interiorului urban in Bucuresti, sec. XIII-XX), Muzeul de Arta Frederic si Cecilia-Cutescu Storck (ridicata de cei 2 artisti intre anii 1911 si 1913, cuprinde lucrari de sculptura, picture, desene, pasteluri, medalii din bronz, monede antice si icoane), Schitul Darvari. Cazare si, optional, cina la hotel 2*-3* in zona Bucurestiului.

 

ZIUA II, duminica

Mic dejun. Muzeul National de Arta (doar Galeria de Arta Europeana), Muzeul Militar National (trasuri regale, arheologie si numismatica, armament, aviatie, blindate, etc.) si Manastirea Radu Voda (cu moastele Sf. Nectarie). Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona. Intoarcerea acasa pe acelasi drum (Bucuresti – Pitesti – Craiova).

 

16-17.10.2021 (2 zile/ 1 noapte)

TARIF (redus pana la 31.05): 370 lei/ pers

Se poate achita si cu tichete de vacanta!!!

(grup minim 27 pers.)

Tariful include:

- transport midibuz modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-stick, etc.);

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun + insotitor de grup din partea agentiei.

 

        Tariful nu include:

-         intrarile la obiective, ghizi locali/ muzeografi la anumite obiective (daca este cazul), alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 50% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in midibuz se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

 

Solicita oferta!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.