1 MAI - NISIPURILE DE AUR

HOTEL RIU ASTORIA

4
 
Transport
Perioada 01.05-04.05.2020
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta speciala
de la
 
190
/adult in camera dubla

Localizare: Hotelul este situat foarte aproape de centrul statiunii, la 20 m de plaja.

Facilitati: cladire cu 6 etaje, receptie, restaurant principal cu terasa, lobby bar cu terasa, Wi-fi, club pentru copii.

Camere: total 200 camere, toate sunt dotate cu dus, uscator de par, telefon, Wi-fi gratuit, aer conditionat centralizat, TV satelit, mini-frigider, seif contra cost, balcon sau terasa.

Dubla standard sau standard sea view (maxim 2 adulti + 2 copii/ 3 adulti): 23-27 mp, dispune de 2 paturi twin (100x200 cm) si o canapea extensibila (190x145 cm).

Single: 1 pat 100x200 cm.

Facilitati copii: club pentru copii, piscina pentru copii.

Sport si activitati

Gratuit: sezlonguri, umbrele si prosoape la plaja si la piscina, piscina exterioara cu terasa, Wi-Fi in intregul hotel, activitati de animatie ca parte din programul All Inclusive.

Contra cost: diferite activitati pe plaja, sporturi acvatice, inchiriere biciclete.

 

190 euro/adult in camera dubla

Supliment single 40 euro

1 copil 0-11.99 ani – 59 euro (in camera cu 2 adulti)

A 3-a persoana adulta in camera – 170 euro (in camera cu 2 adulti)

- Transport autocar din Craiova tur-retur

- 3 nopti cazare in hotel 4***

- all inclusive

- Insotitor de grup 24/24h

- taxa de statiune

- Asigurarea medicala de calatorie – aprox. 35-47 ron/pers., pachet de asigurare de calatorie (storno+medicala) - 79 ron/pers

- Alte servicii, excursiile optionale, taxele si intrarile la obiectivele turistice.

Agenția poate anula sau amâna efectuarea unei excursii în cazul în care nu se completează numărul minim de participanți sau conditiile meteo impun acest lucru, fără penalitate pentru turist/turiști.

Retragerea turistului/turiștilor de la excursia optionala nu este permisă si atrage dupa sine penalizare de 100%.

Retragerea turistului/turiștilor de la excursie atrage penalizare conform condiţiilor specificate în contractul cu turistul.

Cazul de neprezentare la locul de îmbarcare și la ora stabilită duce la pierderea totală a sumei achitate.

1. In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmand ca diferenta sa fie achitata pana la data limita a ofertei de early booking.

2. Asezarea in autocar se va face in ordinea turistilor inscrisi pentru programul de mai sus!

3. Informatiile privind excursiile optionale sunt informative; zilele si tarifele vor fi furnizate de catre agentia partenera in ziua sosirii. Eventualele reclamatii ce fac referire la buna desfasurare a excursiilor optionale se vor face direct la agentia partenera, deoarece agentia noastra nu este responsabila de organizarea si buna desfasurare a acestora.

4. Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul Raiffeisen Bank din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

5. Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

6. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund normelor locale de clasificare.

7. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii similare celor contractate. 

 

 

1. Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea teritoriului.

2. Minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat. Minorii ce calatoresc neinsotiti de niciunul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

• Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ă minim 6 luni de la data iesirii din tara!!!

• In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului!

 

NOTA:

- Ghidul insotitor este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiile ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

- Este necesară cartea de identitate sau pașaportul, valabil 6 luni din momentul întoarcerii.

- 30% avansul minim + 70% pana la data de expirare early booking

- Ordinea așezării în autocar se va face conform achitării avansului

- Grup minim - 40 de persoane adulte

 

 

Formular rezervare