Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Turcia 2020

Turcia 2020

Turcia reprezinta o destinatie de vacanta interesanta datorita obiectivelor istorice, plajelor intinse si a hotelurilor exclusiviste .Statiuni precum Antalya, Bodrum, Dalaman, Kemer, Cesme, Marmaris si Alanya sunt populare pentru frumusetea lor naturala, sit-urile arheologi...

Citeste mai mult

Turcia 2020


Turcia reprezinta o destinatie de vacanta interesanta datorita obiectivelor istorice, plajelor intinse si a hotelurilor exclusiviste .
Statiuni precum Antalya, Bodrum, Dalaman, Kemer, Cesme, Marmaris si Alanya sunt populare pentru frumusetea lor naturala, sit-urile arheologice si numeroasele sporturi nautice.
Antalya este cea mai mare statiune de vacanta a Turciei situata pe coasta de sud a tarii. Poate unul din cele mai bune atu-uri ale acestei statiuni este amplasarea sa la poalele Muntilor Taurus. Antalya este de asemenea, un loc minunat pentru a vă bucura de vacanțe cu activitate, si aici enumeram terenurile de golf, rafting, scufundări în Marea Mediterană , excursii istorice în jurul orașelor vechi Kaleici și Aspendos, cumpărături, călărie, safari cu jeepul și multe altele.
Blue Flag Beach Lara (la o distanta de 7 km de oraș) este una dintre cele mai bune plaje din zona. Denumirea „blue flag” reprezinta certificarea calitatii acesteia. Pentru relaxare si distractie plaja ofera o mulțime de umbrele, șezlonguri, baruri pe plajă și restaurante în apropiere.
Tot in sud-vest, mai exact in regiunea Dalaman, se situeaza una din cele mai animate statiuni din punct de vedere al vietii de noapte, si anume Marmaris. Majoritatea pub-urilor situate in Long Beach se deschid devreme si ofera spectacole de Karaoke, Drag, in localuri precum Turtle Bar sau Talk of the town. Pe de alta part, in Bar Stree puteti gasi o gama larga de cluburi, cum ar fi Galeon, Green House, Back Street sau Crazy Daisy, care rămân deschise pana dimineata. Marmaris este un centru de scufundari, navigatie si canotaj datorita porturilor de agrement intinse pe coasta statiunii.
In vecinatate  statiunii Marmaris gasim Pamukkale, sau "Castelul de bumbac". Format din izvoare termale bogate, locul este acoperit de stalactite uriase, cataractă, cascade, bazine - și cele mai bune din toate - izvoare termale cu apa fierbinte puse la dispozitia turistilor, cunoscute inca de pe vremea romanilor pentru puterile lor terapeutice.
Orasul port Bodrum, situat pe coasta de sud-vest a tarii se află în inima Rivierei turcești . Combinația de climat insorit, mare calda si tarmuri nesfarsite, atesta faptul ca statiunea are resursele necesare pentru a oferi turistilor posibilitatea de a practica sporturi acvatice cum ar fi navigatie, scuba diving, caiac pe mare și sporturi montane, inclusiv ciclism, abseiling și balonul cu aer cald.
In partea de nord, in regiunea Izmir, se situeaza frumoasa peninsula Cesme, cu întinderile sale de plaje cu nisip fin. Kusadasi este cea mai populară stațiune din regiunea Izmir.