PARALIA KATERINI

HOTEL OREA ELENI

3
 
Transport
Perioada 03 septembrie – 11 septembrie
Oferta speciala
de la
 
289
/persoana in camera dubla

 

 Ziua I: Romania – Grecia – Paralia Katerini

Plecam din Craiova catre Grecia vineri seara, la o ora anuntata cu 2 zile inainte de plecare.

 

Ziua II: Salonic – Paralia Katerini

In cursul pranzului ajungem in Grecia – Paralia Katerini, unde suntem preluati de catre reprezentantul grec, care ne ureaza „bine ati venit”, ne ofera din partea casei o cafea si ne explica detaliat programul saptamanii. In cursul pranzului, aprox la orele 14:00 – 15:00 are loc cazarea.

 

Zilele III- VIII:

Cazare la hotel 3***, cu mic dejun si cina, in Paralia Katerini.

Timp liber sau posibilitatea de a participa la excursii optionale.

Din Paralia aveti ocazia sa descoperiti Grecia continentala si insulara, sa pasiti pe urmele filozofilor greci sau pe urmele imparatilor romani, sa va incarcati spiritual in centrul monahal de la Meteora sau la moastele facatoare de minuni de pe insula Evia, sa va bucurati de “casa zeilor”, de verdele insulelor, de shopping, de marea Egee… Oricine vine in Grecia se indragosteste iremediabil de aceasta tara, se indragosteste de bucataria mediteraneana, de ritmurile muzicii, de tot.

 

Ziua IX: Paralia Katerini – Craiova

Dupa micul dejun, intre orele 09:00 – 10:00, se elibereaza camerele, iar bagajele sunt depozitate la parterul unitatii de cazare, intr-un loc special amenajat. Turistii vor avea timp liber la buna dispozitie, pentru plimbare, masa, cumparaturi pana la orele 10:00-16:00, in functie de comunicarea din ultima seara de la afisier, cand are loc imbarcarea pentru plecarea spre tara, pe traseul Salonic – Bulgaria – Romania. Sosirea va fi in cursul orelor 00:00-05:30 (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).

 

Despre Paralia Katerini - prezentare, informatii si recomandari:

Katerini (Paralia inseamna „plaja/mal de mare/ faleza ”) este un municipiu în partea de est a prefecturii din Pieria. Plaja orasului Katerini (Paralia Katerini) este situata pe Riviera Olimpului, la 7 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic şi la 100 km de Aeroportul Makedonia International.

Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevărat unic şi fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima dată şi vad frumosul litoral pe de o parte şi munţii pe de altă parte.

Nisipul de aici este cel mai bun nisip din zona, fara pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Nu exista vietuitoare marine periculoase, iar salvamarii sunt mereu de veghe. Paralia a primit distinctia „Blue Flag”, ceea ce înseamnă mare curată, plaje curate si grija pentru mediul înconjurător.

Statiunea Paralia Katerini este o destinaţie perfecta, atât pentru turiştii bogaţi, cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux.

Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale şi lasere.

 

HOTEL OREA ELENI 3***                                                         

Este situat in centrul statiunii, la aproximativ 2 minute fata de plaja, dispune de: bar, piscina, terasa, camerele fiind dotate cu T.V, grup sanitar individual, uscator de par, balcon, minibar, A/C, WI-FI.

Suplimente: minibar 15 euro/sejur/camera, A/C 5 euro/zi/camera.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARALIA KATERINI

 

Autocar din Craiova 

 

03 septembrie – 11 septembrie 2021 -- 289 euro/ pers

60% avans + 40% cu 31 de zile inainte de plecare

transfer inclus din Timisoara

  

03 septembrie – 11 septembrie 2021 -- 329 euro/ pers

 

60% avans + 40% cu 31 de zile inainte de plecare 

 

TARIFUL INCLUDE:

- Transport autocar din Craiova tur-retur

- Transfer Timisoara-Craiova-Timisoara

- 7 nopti cazare in hotel 3***

- 7 mic dejunuri + 7 cine

- Insotitor de grup

- Asistenta turistica-ghid turistic 7/7, 24h/24.

 

 

TARIFUL NU INCLUDE:

- Asigurarea medicala de calatorie – aprox. 35-47 ron/pers., asigurarea de tip storno (recomandata de catre agentia noastra), pachet de calatorie 79 ron/pers

- Aer conditionat – 5 euro/zi/camera – la receptie

- minibar 15 euro/sejur/camera – la receptie

- taxa de statiune – la receptie

- Alte servicii, excursiile optionale, taxele si intrarile la obiectivele turistice.

 

 

EXCURSII OPTIONALE – TARIFE APROXIMATIVE

 

Mt. OLYMP 15€--- La jumătate de oră de mare, vă puteţi bucura de o excursie pe muntele Olymp. Ajungem în Litochoro și mergem către cheile Enipeas sau “Cada lui Zeus”. Apoi se vizitează Mânăstirea Sf.Dionisie, unde se află, printre altele, si podoabe dăruite de domnitori ai Tării Românești.

 

SKIATHOS 35€--- Skiathos este o insulă magică cu nisip auriu și apa mării de un bleu tropical. Se pleacă din Paralia dimineaţa devreme cu autocarul pâna în zona Volos de unde se ia vaporul către Skiathos. Croaziera cu vaporul oferă momente de neuitat alături de capitanul vaporului care face o demonstrație de ZORBA, apoi învață turistii să danseze, nelipsind celebrul SIRTAKI. Acostăm pentru plajă și baie în apele cristaline ale Mării Egee. Apoi vizităm capitala pentru un tur pitoresc, pentru a remarca arhitectura tipică unei insule.

 

METEORA 25€--- Meteora este un monument natural de o deosebită frumuseţe. Stâncile care se întind pe această vale dau impresia de imense stalagmite întunecate. Tocmai accesul foarte greu pe aceste stânci a atras pustnicii să locuiască si să fie prin rugaciuni cât mai aproape de Dumnezeu. Mânăstirile construite de călugări au o arhitectură aparte creînd o atmosferă mistică. Această excursie include vizită la un atelier de Iconografie, vizitarea a două dintre mânăstirile existente.

 

SALONIC 15€--- Orasul Salonic sau capitala Greciei de Nord este un oras ce împleteste istoria de peste 2500 de ani cu lumea modernă a zilelor noastre. Obiectivele istorice ce nu trebuiesc ratate sunt Biserica Sf.Dumitru, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf.Sofia si Turnul Alb emblema orasului. Fiind program dedicate shoppingului, puteti merge pe bulevardele cu magazine sau în celebrul bazar din jurul pieței Aristotelus.

 

ATENA 45€--- Atena este capitala Greciei şi, de asemenea, un important centru economic si  cultural. Încarcată de istorie, Atena este vizitată într-un an de peste un milion de turisti. Se pleacă din Paralia la miezul noptii pentru a ajunge să se viziteze Acropole dimineața, înainte ca temperatura să fie insuportabilă. Excursia include portul Pireu, tur de oraş Acropole, Parthenonul, Mitropolia, Palatul Parlamentului, unde se poate vedea schimbul de garda, un ritual al militarilor eleni in fata Monumentului Eroului Necunoscut.

 

EVIA 40€--- A doua insula ca mărime a Greciei, Evia se evidențiează prin formele naturale, iar șoseaua care înconjoară insula șerpuieste fie pe coasta muntoasă, fie în apropierea plajelor de o frumusețe rară. Foarte multe mânăstiri au fost construite pe Evia, iar la Mânăstirea Ioan Russos ne vom opri și noi pentru a ne ruga la moaștele sfântului. Pe continent ne oprim la mânăstirea Kato Xenia, unde se află o bucată din Brâul Maicii Domnului.

 

ATHOS 35€ --- O croaziera ce ne ofera ocazia sa fim cel mai aproape posibil mirenilor de Sfantul Munte Athos pentru a admira manastirile celui mai mare centru monahal din Grecia. Traversam golful dinspre Ormos Panagias, catre sudul Sfantului Munte si dupa prezentarea manastirilor ne oprim in Ouranopolis, la granite ce limiteaza accesul pe Sfantul Munte.

 

EDESSA și POZAR 25€ --- După un drum cu autocarul de o oră și jumătate ajungem în Parcul Național Edessa, unde vom vedea cascadele de apă, bijuteria acestor locuri. După amiaza ne-o vom petrece la băile termale de la Pozar-Aridea unde, într-un cadru mirific la umbra platanilor și pe malul râului, ne putem relaxa în voie.

 

CROAZIERA PIRAŢILOR 20€ --- Plimbare cu vaporaşul pe Riviera Olympului, în albastrele ape ale Golfului Thermaikos, cu muzică, vin si atmosferă grecească. Masa cuprinde un grătar de pui/peste, salată, toate udate cu lamâie și vin…Din largul mării veţi admira încântătoarea privelişte a muntelui Olymp, această croaziera oferindu-vă o experienţă de neuitat.

SEARA GRECEASCĂ 20€--- Este o petrecere cu muzică tradiţională grecească, mâncare şi băutură, precum şi dansatori care vă vor prezenta dansuri şi obiceiuri din diferite zone ale Greciei.

 

 

 Agenția poate anula sau amâna efectuarea unei excursii în cazul în care nu se completează numărul minim de participanți sau conditiile meteo impun acest lucru, fără penalitate pentru turist/turiști.

 

Retragerea turistului/turiștilor de la excursia optionala nu este permisă si atrage dupa sine penalizare de 100%.

 

Retragerea turistului/turiștilor de la excursie atrage penalizare conform condiţiilor specificate în contractul cu turistul.

Cazul de neprezentare la locul de îmbarcare și la ora stabilită duce la pierderea totală a sumei achitate.

1. In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmand ca diferenta sa fie achitata cu 30 de zile inainte de data plecarii.

2. Asezarea in autocar se va face in ordinea turistilor inscrisi pentru programul de mai sus!

3. Informatiile privind excursiile optionale sunt informative; zilele si tarifele vor fi furnizate de catre agentia partenera in ziua sosirii. Eventualele reclamatii ce fac referire la buna desfasurare a excursiilor optionale se vor face direct la agentia partenera, deoarece agentia noastra nu este responsabila de organizarea si buna desfasurare a acestora.

4. Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul Raiffeisen Bank din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

5. Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

6. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund normelor  locale de clasificare.

7. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii similar celor contractate.

1. Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea teritoriului.

2. Minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor  trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat. Minorii ce calatoresc neinsotiti de niciunul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor,  iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

• Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ă minim 6 luni de la data iesirii din tara!!!

• In cazul in care turistul detine act  de identitate tip buletin (cu file) agentia   vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la  punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului!

 

 

 

Oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.