PE DRUMUL REGELUI

Transalpina, Transfagarasan, Lacurile Oasa si Balea Lac, Manstirea Oasa, Muzeul Badea Cartan, Barajul Vidraru, Sibiu

 
Transport
Perioada 20-21.08.2022 (2 zile/ 1 noapte)
Reduceri inscrieri timpurii
de la
9636
8714
persoana in camera dubla

Imbarcari gratuite: Filiasi, Tg. Carbunesti, Novaci 

ZIUA I, sambata:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Tg. Carbunesti – Novaci – TRANSALPINA – Calnic – Sibiu. Pe spectaculosul drum, Transalpina, se vor face 3 popasuri pt a vizita: Stana Stefanu (optional, veti avea posibilitatea sa gustati din mai multe produse traditionale, facute pe loc), Cabana Lacului Oasa (de unde se poate admira Barajul si Lacul Oasa) si Manastirea Oasa (un frumos lacas de cult, cu obste de calugari si cu biserica veche construita in stil maramuresean). Ulterior, deplasare spre Calnic pentru a vizita cetatea (include: biserica evanghelica, pivnita si muzeul etnografic) si spre Sibiu pentru a ne plimba printr-unul dintre cele mai frumoase muzee din tara, Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, si prin Parcul Dumbrava Sibiului. Cazare si, optional, cina la pensiune/ hotel 3* în zona Sibiu.

 

ZIUA II, duminica:

Mic dejun. Dupa ce vom face un scurt tur pietonal prin Sibiu (se vor vizita: Catedrala Ortodoxa Mitropolitana, Piata Mare, Podul Mincinosilor si Palatul Brukenthal), ne vom indrepta spre Cartisoara pt a vedea Casa Memoriala Badea Cartan. Vom ajunge pe un alt drum fascinant, TRANSFAGARASAN, pe parcursul caruia, vom face alte 3 opriri: Hotel Balea Cascada (daca vremea permite, optional, se poate urca cu telecabina), Balea Lac (popas pt panoramare, cumparaturi, pranz optional, etc.) si Barajul Vidraru (scurt popas). Intoarcerea spre casa, se va face pe ruta: Vidraru – Curtea de Arges – Pitesti – Slatina – Craiova. Sosire in cursul serii in functie de trafic.

 

 

TARIF (redus pana la 19.08.2022):

470 450 lei/ pers (minim 40 pers.)

- transport autocar modern (dotac cu a.c, statie, microfon, radio-cd, etc.);

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 3* (loc in camera dubla);

- mic dejun si insotitor din partea agentiei. 

-          intrarile la obiective, ghizi locali/ muzeografi la anumite obiective (daca este cazul), alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in microbuz se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

 

Solicita rezervarea: