PE URMELE REGINEI MARIA

Manastirea Sfantul Dimitrie Basarabov, Castelul Reginei Maria si gradina botanica din Balcic, tur cu ghid Constanta, Muzeul De Arta Populara, Manastirea Sfanta Maria Techirghiol

 
Transport
Perioada 29-30.10.2022 (2 zile/ 1 noapte)
Reduceri inscrieri timpurii
de la
11070
10759
persoana in camera dubla

 Imbarcari gratuite: Caracal, Rosiorii de Vede, Alexandria

 

ZIUA I, sambata:

Plecare de la fantana arteziana din fata garii din Craiova, la orele 06:00, spre Bulgaria, pe traseul: Craiova – Caracal – Rosiorii de Vede – Alexandria – Giurgiu (trecerea frontierei in Bulgaria) – Ruse. Dupa intrarea pe teritoriul Bulgariei, se va merge pe ruta: Ruse – Basarabov – Razgrad – Sumen – Varna – Balcic.  Se vor vizita: Manastirea Sf. Dimitrie Basarabov (locul unde a trait si unde au fost gasite moastele Sf. Dimitrie Basarabov, moaste care astazi se afla la Catedrala Patriarhala din Bucuresti) si Castelul Reginei Maria si gradina din Balcic (construit intre anii 1925 si 1929, castelul combina stilurile romanesc, otoman si traditional bulgaresc, iar gradina din jurul castelul masoara 65000 de metri patrati si cuprinde in jur de 2000 de specii de plante). Ulterior, se va trece frontiera in Romania, pe la Vama Veche. Cazare si, optional, cina la pensiune/ hotel 2*-3* intr-una din statiune aflate pe litoral.

 

ZIUA II, duminica:

Mic dejun. Deplasare spre Techirghiol, unde vom vizita Manastirea Sf. Maria Techirghiol (cu Chilia si Mormantul Pr. Arsenie Papacioc, unul dintre marii duhovnici ai Romaniei) si apoi spre Constanta, pentru a face un frumos tur pietonal, cu ghid local, panoramand Centrul Vechi al orasului (primaria, prefectura, Parcul Primariei, etc.) si vizitand Muzeul de Arta Populara si Catedrala Ortodoxa Sf. Apotoli Petru si Pavel. Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona. Intoarcerea spre casa, se va face pe traseul: Constanta – Cernavoda – Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova. Sosire in cursul serii in Craiova, in functie de trafic.

 

 

 

 TARIF:

535 520 lei/ pers (minim 40 pers.)

- transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- cazare 1 noapte la hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun si insotitor de grup din partea agentiei.

 - intrarile la obiective, ghidul local in Constanta, alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un alt circuit;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Solicita rezervare: