PE URMELE REGINEI MARIA

Manastirea Sf. Dimitrie Basarabov, Castelul Reginei Maria si gradina din Balcic, Manastirea Sf. Maria Techirghiol, tur pietonal Constanta, cu ghid local, panoramand Centrul Vechi al orasului (primaria, prefectura, Parcul Primariei, etc.) si vizitand Muzeul de Arta Populara si Catedrala Ortodoxa Sf. Apotoli Petru si Pavel)

3
 
bus
Perioada de vacanta 30.09.2023 - 01.10.2023
Oferta speciala
14289
12425
persoana/in camera dubla/pachet

Imbarcari gratuite: Caracal, Rosiorii de Vede, Alexandria

(redus pana la 31.01.2023): 600 lei/ pers (minim 40 pers.)

 

ZIUA I, sambata:

Plecare de la fantana arteziana din fata garii din Craiova, la orele 05:00, spre Bulgaria, pe traseul: Craiova – Caracal – Rosiorii de Vede – Alexandria – Giurgiu (trecerea frontierei in Bulgaria) – Ruse. Dupa intrarea pe teritoriul Bulgariei, se va merge pe ruta: Ruse – Basarabov – Razgrad – Sumen – Varna – Balcic.  Se vor vizita: Manastirea Sf. Dimitrie Basarabov (locul unde a trait si unde au fost gasite moastele Sf. Dimitrie Basarabov, moaste care astazi se afla la Catedrala Patriarhala din Bucuresti) si Castelul Reginei Maria si gradina din Balcic (construit intre anii 1925 si 1929, castelul combina stilurile romanesc, otoman si traditional bulgaresc, iar gradina din jurul castelul masoara 65000 de metri patrati si cuprinde in jur de 2000 de specii de plante). Ulterior, se va trece frontiera in Romania, pe la Vama Veche. Cazare si, optional, cina la pensiune/ hotel 2*-3* intr-una din statiune aflate pe litoral.

 

ZIUA II, duminica:

Mic dejun. Deplasare spre Techirghiol, unde vom vizita Manastirea Sf. Maria Techirghiol (cu Chilia si Mormantul Pr. Arsenie Papacioc, unul dintre marii duhovnici ai Romaniei) si apoi spre Constanta, pentru a face un frumos tur pietonal, cu ghid local, panoramand Centrul Vechi al orasului (primaria, prefectura, Parcul Primariei, etc.) si vizitand Muzeul de Arta Populara si Catedrala Ortodoxa Sf. Apotoli Petru si Pavel. Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona. Intoarcerea spre casa, se va face pe traseul: Constanta – Cernavoda – Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova. Sosire in cursul serii in Craiova, in functie de trafic.

600 lei/ persoana in camera dubla (minim 40 pers.)

- Transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- Cazare 1 noapte la hotel / pensiune 2*-3* (loc in camera dubla);

- Mic dejun si insotitor din partea agentiei.

- intrarile la obiective, ghidul local in Constanta, alte mese si cheltuieli personale.

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar/midibus/minibus se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul neintrunirii grupului minim, excursia se va realiza cu midibus/minibus sau, daca vor fi mai putin de 17 inscrisi, se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

* Se poate achita si cu carduri de vacanta

Supliment camera single: 100 lei/persoana (la cerere)

Solicita rezervare:

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii