REVELION IN APUSENI CU 2 FAIMOASE TARGURI DE CRACIUN (CLUJ si SIBIU) (demipensiune, cu 2 cine festive)

PLECARE SIGURA CU AUTOCARUL DIN CRAIOVA!!!

3
 
bus
Perioada de vacanta 30.12.2022 - 02.01.2023
Oferta speciala
 
35889
persoana/in camera dubla/pachet

ZIUA I, vineri, 30.12.2022

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 07:00, pe ruta: Craiova – Tg. Jiu – Petrosani – Hateg – Deva – Brad – Criscior – Abrud – Incesti – Campeni, vizitand: Manastirea Lainici, Muzeul Memorial „Avram Iancu” si Cascada Pisoaia. Cazare si cina la Pensiunea Balea 3* din Campeni.  

 

ZIUA II, sambata, 31.12.2022

Mic dejun. Deplasare spre Salina Turda. Dupa vizitarea impresionantei saline, vom merge la unul dintre cele mai renumite targuri din Romania, Targul de Craciun din Cluj Napoca (timp liber). Cazare si cina festiva de Revelion la Pensiunea Balea 3* din Campeni.

 

ZIUA III, duminica, 01.01.2023

Mic dejun intarziat. La pranz, ne vom deplasa pe ruta: Campeni – Albac – Garda de Sus – Arieseni – Vartop si vom vizita: Manastirea Sf. Prooroc Ilie din Albac si Statiunea Vartop (timp liber in statiune, unde se afla si doua dintre cele mai apreciate partii de schi din Muntii Apuseni, cu telescaun si teleschi). Cazare si cina festiva la Pensiunea Balea 3* din Campeni.

 

ZIUA IV, luni, 02.01.2023

Mic dejun. Intoarcerea spre casa, pe traseul: Campeni – Abrud – Alba Iulia – Sibiu – Rm. Valcea – Craiova, vizitand: Cetatea Carolina din Alba Iulia si Targul de Craciun din Sibiu (timp liber). Sosire in cursul serii in Craiova.

1750 lei/persoana in camera dubla (minim 40 pers)

- Transport autocar modern;

- Cazare 3 nopţi la pensiune 3* in Campeni (pe Valea Ariesului) – loc in dubla (2 pers/ camera);

- Demipensiune (mic dejun si cina);

- Doua mese festive de Revelion si 1 Ianuarie (cu bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, formatie locala de muzica usoara/ populara, DJ, etc.);

- Insotitor din partea agentiei.

-    Intrarile la obiective;

-    Plimbarea cu telescaunul/ teleschi;

-  Alte mese si cheltuieli personale.

- Pt acest pachet turistic nu se poate asigura cazare in camera single (1 pers/ camera), ci numai in dubla (2 pers./ camera) sau, daca se doreste, este posibil si in tripla (3 pers./ camera);

* Pt inscrieri se achita un avans de minim 600 lei si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Solicita rezervare:

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii