REVELION IN HUNEDOARA CU 2 FAIMOASE TARGURI DE CRACIUN (TIMISOARA SI SIBIU)

Manastirea Lainici si Castelul Corvinilor, Targurile de Craciun din Arad si Timisoara, cina festiva de Revelion, Targul de Craciun din Alba Iulia si Cetatea Alba Carolina, Targul de Craciun din Sibiu

 
Transport:
Perioada 30.12.2023 - 02.01.2024
Oferta speciala
de la
43056
38956
persoana/camera dubla

Se poate achita si cu card de vacanta

Imbarcari gratuite: Filiasi, Rovinari, Tg. Jiu, Petrosani

 

ZIUA I, sambata, 30.12.2023

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 07:00, pe ruta: Craiova – Tg. Jiu – Petrosani – Hateg – Hunedoara, vizitand: Manastirea Lainici si Castelul Corvinilor. Cazare si cina (program muzical cu DJ) la Hotel Rusca 3* din Hunedoara.

ZIUA II, duminica, 31.12.2023

Mic dejun. Deplasare spre Arad si ulterior spre Timisoara (capitala europeana a culturii in 2023) pentru a vizita doua targuri apreciate din tara, Targurile de Craciun din Arad si Timisoara. Cazare si cina festiva de Revelion (ambianta si program muzical, intretinute de Luiza Tarlea si formatia Atlantis) la Hotel Rusca 3* din Hunedoara.

ZIUA III, luni, 01.01.2024

Mic dejun intarziat. Dupa-amiaza, ne vom deplasa pe ruta: Deva – Simeria – Sebes – Alba Iulia si vom vizita: Targul de Craciun din Alba Iulia si Cetatea Alba Carolina. Cazare si cina, cu platouri traditionale (atmosfera si muzica vor fi asigurate de DJ) la Hotel Rusca 3* din Hunedoara.

ZIUA IV, marti, 02.01.2024

Mic dejun. Intoarcerea spre casa, pe traseul: Hunedoara – Sebes – Sibiu – Rm. Valcea – Craiova, vizitand Targul de Craciun din Sibiu. Sosire in cursul serii in Craiova.

 

 2100  1900 lei/ pers

- Transport autocar modern;

- Cazare 3 nopţi la Hotel Rusca 3* (este situat in zona centrala a Hunedoarei), cu loc in dubla (2 pers/ camera);

- Demipensiune (mic dejun – bufet suedez si cina);

- Masa festiva de Revelion (open bar – bauturi alcoolice si non-alcoolice, aperitiv rece, aperitiv cald, fel principal, desert; muzica intretinuta de Luiza Tarlea si formatia Atlantis; foc de artificii);

- Masa traditionala de 1 Ianuarie (cu platouri traditionale, ce includ: toba, caltabos, carnati, salam de casa, sarmale, peste, salate, telemea, etc.; muzica va fi asigurata de DJ)

- Insotitor din partea agentiei.

Intrarile la obiective;

Posibili ghizi locali (daca este cazul);

Alte mese si cheltuieli personale.

Nota:

* La cerere, suplimentul de single este de 300 lei;

* Pt inscrieri se achita un avans de minim 600 lei si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Solicita oferta

Sunt de acord cu conditiile pentru procesarea datelor personale