SEJUR + CIRCUIT DELTA DUNARII

Plecare din Craiova: 23-27.06.2020 (5 zile/ 4 nopti)

 
Transport
Perioada 23-27.06.2020 (5 zile/ 4 nopti)
27064
24604
/persoana in camera dubla

ZIUA I, marti:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova - Pitesti - Bucuresti - Slobozia - Vadu Oii (traversare pod) - Harsova - Tulcea. Se va vizita Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (o frumoasa expozitie a florei si faunei din Dobrogea si un impresionant acvariu) - Murighiol. Cina si cazare la pensiune 3* in zona Murighiol.

 

ZIUA II, miercuri:

Mic dejun. Aceasta zi este optionala.

Plecare cu ambarcatiuni speciale de 10-11 locuri spre impresionanta gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra din zona Sulinei. Ulterior, tur pietonal al orasului Sulina, panoramand: Catedrala Ortodoxa Sf. Alexandru si Sf. Nicolae, Biserica Greaca Sf. Nicolae, faleza, Palatul Comisiei Europene a Dunarii, Muzeul Farul Vechi Sulina, cimitirul "multietnic"; pranz in oras. Timp liber pe renumita plaja a orasului. Cina si cazare la pensiune/ hotel 3* in zona Murighiol.

 

ZIUA III, joi:

Mic dejun. Aceasta zi este optionala.

Deplasare cu ambarcatiuni speciale, pe diferite canale si lacuri spre zona Caraorman, unde ne vom deplasa cu autovehicule speciale prin Padurea Caraorman, urmand sa luam si pranzul in zona. Ulterior, vom pleca cu ambarcatiunile pe Bratul Sf. Gheorghe spre localitatea cu acelasi nume. Timp liber pt plaja si baie in zona. Cina si cazare la pensiune 3* in zona Murighiol.

 

ZIUA IV, vineri:

Mic dejun.

Ne indreptam spre zona Mila 23 pentru a admira lacurile si canalele din jurul acestui frumos sat de vacanta. Pranz in zona. Cina si cazare la pensiune 3* in zona Murighiol.

 

ZIUA V, sambata:

Mic dejun.

Plecare spre Portul Jurilovca in vederea deplasarii cu ambarcatiuni de 12-14 locuri spre frumosul si unicul sat de vacanta Gura Portitei. Timp liber 40-50 minute in zona. Intoarcere spre Jurilovca si apoi spre casa, pe ruta: Constanta – Cernavoda – Bucuresti – Pitesti – Craiova. Optional, se poate servi pranzul la un restaurant/ autoservire in Bucuresti.

Tarif: 1200 lei/ pers

(grup minim 40 persoane)

 

- Se va achita minim 50% avans  50% pana cel tarziu cu 31 de zile inainte de plecare

 

- Locul in mini-autocar se distribuie conform achitarii avansului.

 

- transport autocar modern (dotat cu a.c, statie, microfon, radio-cd, etc.);

- cazare 4 nopti la pensiune 3* (loc in camera dubla);

- demipensiune (mic dejun si cina – fara bauturi alcoolice) + pranz la Mila 23;

- transport + combustibil ambarcatiuni de 10-12 locuri la Mila 23;

- ghid insotitor din partea agentiei. 

- deplasari ambarcatiuni si auto + pranzuri in zilele optionale – pt minim 30 pers (ziua 2 – 300 lei/ pers si ziua 4 – 300 lei/ pers, se pot achita la agentie); intrarile la obiective + taxa rezervatie delta + ambarcatiune Gura Portitei (aprox. 100 lei/ pers), pranzul in Bucuresti si alte cheltuieli personale.

Oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.