SEJUR – CIRCUIT RIMINI (Italia)

Craiova – Drobeta Turnu Severin – Portile de Fier (trecerea frontierei romano-sarbe) – Belgrad – Batrovci (trecerea frontierei sarbo-croata) – Zagreb – Bregana (trecerea frontierea croato-slovena) – Ljubljana – Vrtojba (trecerea frontierei sloveno-italiana) – Padova – Bologna – Rimini

 
Transport
Perioada 14.09 – 22.09.2024 (9 zile/ 6 nopti)
Oferta speciala
de la
690
598
persoana/camera dubla

 

 

Zilele I-II, sambata-duminica, 14-15.09: Craiova (Romania) – Rimini (Italia)

Plecam din Craiova catre Italia sambata seara, la ora 20, de la fantana arteziana de la gara. Se va merge pe ruta: Craiova – Drobeta Turnu Severin – Portile de Fier (trecerea frontierei romano-sarbe) – Belgrad – Batrovci (trecerea frontierei sarbo-croata) – Zagreb – Bregana (trecerea frontierea croato-slovena) – Ljubljana – Vrtojba (trecerea frontierei sloveno-italiana) – Padova – Bologna – Rimini. Sosire in cursul serii in Rimini. Cina si cazare la hotel 3* in Rimini.

 

Zilele III-VII, luni-vineri, 16-20.09:

Cazare la hotel 3*, cu mic dejun si cina, in Rimini.

Timp liber sau posibilitatea de a participa la cele 3 excursii optionale (Venetia, Florenta, San Marino).

 

Zilele VIII-IX, sambata-duminica: Rimini (Italia) – Craiova (Romania)

Dupa micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom intoarce in tara pe acelasi traseu, pe care am venit: Rimini – Bologna – Padova – Ljubljana – Belgrad – Portile de Fier – Dr. Tr. Severin – Craiova . Sosirea va fi in cursul diminetii in Romania (intre orele 07:00-09:00 – in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).

 

Despre Rimini – prezentare, informatii si recomandari:

Rimini este un oras-statiune din Riviera italiana, situat la Marea Adriatica, o resedinta a Provinciei Rimini in Regiunea Emilia-Romagna, pe coasta dintre Raurile Marecchia si Ausa. Fondat de romani in anul 286 i.Hr., orasul are o populatie de aprox. 145.000 de locuitori.

Numita uneori si “Miami al Europei”, Rimini este o statiune renumita pentru plaja sa cu nisip fin, care se intinde pe aproximativ 15 km, dar si pentru multitudinea de hoteluri, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevarat unic si fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima data si vad frumosul litoral pe de o parte şi munţii pe de altă parte.

Statiunea Rimini este o destinatie perfecta, atat pentru turistii bogati, cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteti gasi o gama larga de hoteluri, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux.

Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale si lasere.

 

HOTEL TIBERIUS 3*                                                         

Situat la aprox. 1,5 km de centru, la aprox. 15-20 minute de mers pe jos de Amfiteatrul Roman, Casa Chirurgului, Muzeul Orasului “Luigi Tonini”, Piata Luigi Ferrari sau Parcul Federico Fellini (orasul unde   s-a nascut si marele regizor italian, F. Fellini) si la aprox. 250 m de plaja cu nisip fin, hotelul dispune de restaurant, iar camerele sunt dotate cu T.V, grup sanitar individual, aer conditionat, minibar, wi-fi, uscator de par.

 

SEJUR - CIRCUIT RIMINI (ITALIA)

Plecare cu autocarul din Craiova

14.09 – 22.09.2024 (9 zile/ 6 nopti)Tarif (redus pana la 15.03.2024): 598 €/ pers

(grup minim 40 pers.)

TARIFUL INCLUDE

- Transport autocar din Craiova tur-retur;

- 6 nopti cazare in hotel 3* (loc in dubla);

- Demipensiune (6 mic dejunuri + 6 cine);

- Insotitor de grup din partea agentiei;

- Ghid local, vorbitor de limba romana, la excursiile optionale in Venetia si Florenta

 

 

 

 

TARIFUL NU INCLUDE:

- Taxa de statiune in Rimini (aprox. 3 €/ pers./ zi), taxa turistica Venetia (aprox. 5 €./ pers.) si posibil in Florenta;

- Pe plaja, o umbrela cu 2 sezlonguri (aprox. 10 €/ zi);

- Asigurarea storno si medicala de calatorie;

 

- Alte servicii, excursiile optionale, taxele si intrarile la obiectivele turistice.

 

 

 

 

EXCURSII OPTIONALE – tarife valabile pentru un grup de minim 30 de platitori

Discount de 10% daca excursia/ excursiile vor fi achitate la agentie, cu 30 zile inainte de plecare

 

VENETIA (85 €/ pers. – 1 zi)

Situat la aprox. 2,5-3 ore de Rimini si facand parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, faimosul oras plutitor al Italiei, Venetia, este un loc unic in lume, fiind ridicat pe 122 insule conectate prin 400 de poduri. Printr-un tur pietonal de 2-3 ore, cu ghid local, vorbitor de limba romana, vom descoperi (exterior) mai multe obiective renumite ale frumosului oras: Bazilica San Marco, Palatul Ducal, Piazza San Marco, Canal Grande, Podul  Suspinelor, Biserica Maria Formosa (sec. XVI), Libraria Acqua Alta cu Carti in Gondole, Biserica Gotica San Giovanni e Paolo, Scuola San Marco (sec. XVI), Curtea lui Marco Polo, Podul Rialto.

 

FLORENTA (75 €/ pers. – 1 zi)

Aflat tot la aprox. 2,5-3 ore de Rimini si supranumit Leaganul Renasterii, Centrul Istoric al Florentei a intrat in Patrimoniul Mondial UNESCO inca din anul 1982. Intemeiat de Imparatul roman Iulius Cezar in anul 59 i.Hr., sub numele de Florentia, orasul este capitala Regiunii Toscana si cuprinde palate renascentiste, biserici, muzee, galerii de arta si piete elegante. Alaturi de un ghid local, vorbitor de limba romana, vom face un interesant tur pietonal de 2-3 ore, cuprinzand (exterior): Catedrala Duomo, Casa lui Dante, Piazza della Signoria, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, Basilica Santa Croce, Galeriile Uffizi.

 

REPUBLICA SAN MARINO (35 €/ pers. – ½ zi)

Asezata la 45 min – 1 ora de Rimini si considerata a fi cea mai veche republica si unul dintre cele mai mici state din lume, Republica San Marino a fost intemeiata in anul 301 de catre Sfantul Marino (Marin). Vom face un tur pietonal, admirand (exterior) Palatul Valloni cu galeriile de arta si Palatul Guvernamental, construit in stil neo-gotic. Incepand cu anul 2008 Centru Vechi si Monte Titano sunt inscrisi in Patromoniul UNESCO.

 

 

 

 

Agenția poate anula sau amâna efectuarea unei excursii în cazul în care nu se completează numărul minim de participanți sau conditiile meteo impun acest lucru, fără penalitate pentru turist/turiști. 

Retragerea turistului/turiștilor de la excursia optionala nu este permisă si atrage dupa sine penalizare de 100%. 

Retragerea turistului/turiștilor de la excursie atrage penalizare conform condiţiilor specificate în contractul cu turistul.

Cazul de neprezentare la locul de îmbarcare și la ora stabilită duce la pierderea totală a sumei achitate.

1. In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmand ca diferenta sa fie achitata cu 30 de zile inainte de data plecarii.

2. Suplimentul de single este de 125 euro/ sejur.

2. Asezarea in autocar se va face in ordinea turistilor inscrisi pentru programul de mai sus!

3. Informatiile privind excursiile optionale sunt informative; zilele si tarifele vor fi furnizate de catre ghizii locali in ziua sosirii.

4. Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

5. Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

6. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund normelor locale de clasificare.

7. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii similare celor contractate.

 

1. Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea teritoriului.

2. Minorii, care sunt insotiti de un singur parinte, vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat. Minorii, ce calatoresc neinsotiti de niciunul dintre parinti, va trebui sa prezinte acordul parintilor,  iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati  www.politiadefrontiera.ro!

• Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ă minim 6 luni de la data iesirii din tara!!!

• In cazul in care turistul detine act  de identitate tip buletin (cu file), acesta NU SE ACCEPTA la punctele de trecere a frontierelor, turistului revenindu-i obligatia ca, pana in momentul plecarii, sa-si schimbe buletinul in act de identitate sau sa-si procure un pasaport. 

 

 

Oferta speciala

Sunt de acord cu conditiile pentru procesarea datelor personale