SEJUR IN BUDVA (Muntenegru)

Plecare din Craiova: 05-11.09.2020

 
Transport
Perioada 05-11.09.2020
Oferta speciala
275
260
/persoana in camera dubla

ZIUA I, sambata:

Mic dejun. Intalnire in fata garii din Craiova sambata, 05.09, la ora 22:30. Plecare din Craiova la ora 23:00, pe ruta: Craiova – Calafat – Vidin – Zaicear – Novi Pazar – Podgorita - Budva.

 

ZIUA II, duminica:

In cursul dupa-amiezii, vom ajunge in Budva (cea mai populara si animata statiune din Muntenegru) si ne vom caza. Timp liber in statiune. Cina si cazare la Villa MonteRio 3* din Budva

 

ZIUA III, luni:

Mic dejun.

Excursie optionala – tur pietonal prin Podgorita, capitala si cel mai mare oras al Muntenegrului, cu o populatie de 150000 locuitori, ce se afla la intersectia a doua rauri, Ribnica si Moraca, cu obiective impresionante precum: Monumentul Regelui Nikola, TRG Republike (piata centrala a orasului), Podul Mileniului (aflat peste Raul Moraca, este unul dintre simbolurile orasului, Stara Varos (vechiul oras turcesc ce abunda in strazi inguste), Catedrala Invierii Domului sau Biserica Sf. Gheorghe.

Cina si cazare la Villa MonteRio 3* din Budva.

   

ZIUA IV, marti:

Mic dejun.

Excursie optionala – tur pietonal prin Dubrovnik (Croatia), “Perla Adriaticii” si tezaurul bogatiei arhitectonice si culturale, ce a fost inclus in lista UNESCO.

Dubrovnik este un oras-fortareata medieval, cu bastioane si ziduri din piatra alba, imprejmuit de apele albastre ale Marii Adriatice.

Intrarea in acest impresionant oras se face printr-una dintre cele trei porti: Poarta Vamii, Poarta Pile si Poarta Ploce, iar in cadrul orasului gasim: Marea Fantana a lui Onofrio, Biserica Sf. Salvator, Palatul Sponza (un exemplu de arhitectura gotica si renascentista), Palatul Rectorului, catedrala sau Biserica Sf. Vlaho.

Cina si cazare la Villa MonteRio 3* din Budva.

 

ZIUA V, miercuri:

Mic dejun.

Excursie optionala - croaziera pe Marea Adriatica si Golful Kotor, unul dintre cele mai frumoase fiorduri din Europa.

Kotorul, oras de coasta si medieval, intemeiat de romani si mentionat prima data in anul 168 i.Hr, este cunoscut pentru lacasele de cult medievale si diferitele palate venetiene. Kotor este orasul contrastelor: de la pietele antice cu cafenele si restaurante moderne la aleile inguste pietruite, unde balcoanele caselor sunt din fier forjat si decorate cu petunia. In 1979, Kotor a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural si Cultural al UNESCO.

La aproximativ 10 kilometri de Kotor, se afla un frumos si vechi sat pescaresc, actualmente avand aspectul unui orasel baroc bine pastrat, ce a fost mentionat documentar in 1326.

In fata orasului, in mijlocul apei, se afla Insula Gospa, o insula artificial construita din pietre carate timp de 200 de ani de marinarii intorsi la casele lor.

Cina si cazare la Villa MonteRio 3* din Budva.

 

ZIUA VI, joi:

Mic dejun. Timp liber in Budva (posibilitate de plaja, baie, shopping, etc. in statiune). Cina si cazare la Villa MonteRio 3* din Budva.

 

Ziua VII, vineri:

Dupa micul dejun, ne indreptam spre tara, pe acelasi traseu: Budva – Serbia – Bulgaria - Romania. Sosirea va fi in cursul orelor 00:00-03:00 (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).

 

 Tarif: 260 €/ pers

(grup minim 40 persoane)

 

Supliment camera single: 70 €/ pers  

 

  Punct de imbarcare gratuit, dus-intors, numai din Calafat

  Transferuri contra-cost (140 lei/ persoana), dus-intors: Pitesti, Slatina si Bals.

 - 50% avansul minim + 50% pana cu 30 de zile inainte de plecare;

- Ordinea așezării în autocar se va face conform achitării avansului.

 

 

- transport autocar modern + taxe drum;

- cazare 5 nopti la vila 3* (loc in dubla);

- 5 mic dejunuri (bufet) + 5 cine (bufet);

- insotitor din partea agenției.

- excursii optionale (minim 30 platitori) cu ghid local, vorbitor de limba romana, care se vor achita la agentie (croaziera Kotor – 25 €/ pers, Podgorita – 15 €/ pers, Dubrovnik – 20 €/ pers)

- intrarile la obiective in Kotor (2 €), Podgorita                (2 €) si Dubrovnik (15 €) se achita la fata locului.

Oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.