SEJUR + CIRCUIT DELTA DUNARII

30.06-04.07.2021 (5 zile/ 4 nopti)

3
 
Transport
Perioada 30.06-04.07.2021
Oferta speciala
de la
 
25766
/persoana in camera dubla

PUNCTE DE IMBARCARE SI DEBARCARE GRATUITE: Bals, Slatina, Pitesti, Bucuresti, Slobozia

 

ZIUA I, miercuri:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova - Pitesti - Bucuresti - Slobozia - Vadu Oii (traversare pod peste Dunare) - Harsova - Tulcea. Se va vizita Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (o frumoasa expozitie a florei si faunei din Dobrogea si un impresionant acvariu). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.

 

ZIUA II, joi (Zi optionala - 300 lei/ pers., include deplasare ambarcatiuni + pranz la Letea):

Mic dejun. Plecare cu ambarcatiuni speciale de 12-18 locuri pe diferite canale si lacuri (Sireasa, Baclanesti, Fortuna, Olguta) spre singurul lacas de cult din Delta Dunarii, Manastirea Stipoc (cunoscut si ca Schitul Sf. Atanasie) si apoi pe alte lacuri si canale (Miazazi, Matita, Sidor) spre renumita Padure Letea (plimbare cu caruta prin padure, admirand flora specifica zonei, inclusiv un stejar vechi de 400 de ani si dunele de nisip, si cu putina sansa, vom vedea si o parte din caii salbatici). Vom reveni la un localnic pentru a lua un pranz traditional pescaresc. Ulterior, ne vom indrepta spre Orasul Sulina prin Canalul cu Nuferi si pe Bratul Sulina (tur pietonal de oras cu ghid local, vizitand: Catedrala Ortodoxa Sf. Alexandru si Sf. Nicolae, cimitirul Multietnic, Faleza si in cele din urma vom ajunge la renumita plaja cu nisip fin si intrare lina in mare din Sulina, cu iesire la Marea Neagra, unde vom avea timp liber (posibilitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.   

 

ZIUA III, vineri (Zi optionala - 300 lei/ pers., include deplasare ambarcatiuni + pranz la Caraorman):

Mic dejun. Deplasare cu ambarcatiuni speciale de 12-18 locuri, atat pe Bratul Sf. Gheorghe cat si pe alte lacuri si canale spectaculoase din zona (Carasuhat, Litcov, Isac, Caraorman) spre zona Caraorman, unde ne vom deplasa cu autovehicule speciale prin Padurea Caraorman (admirand Stejarul ingenuncheat, dunele de nisip si Masa Tacerii), urmand sa luam un alt pranz traditional pescaresc in zona. Mai tarziu, vom pleca cu ambarcatiunile spre Plaja Sf. Gheorghe, cu iesire la Marea Neagra, unde vom avea timp liber (posiblitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.

 

ZIUA IV, sambata:

Mic dejun. Ne vom indrepta spre unul dintre cele mai renumite lacase de cult din Dobrogea: Manastirea Cocos (cu biserica manastirii poleita cu aur si cu moastele Sf. Mucenici Zotic, Atal, Camasie si Filip de la Niculitel). Pranz la un restaurant in Tulcea. Plecare spre Portul Jurilovca in vederea deplasarii cu ambarcatiuni de 12-15 locuri spre frumosul si unicul sat de vacanta Gura Portitei. Timp liber in zona (posibilitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.   

 

ZIUA V, duminica:   

Mic dejun. Plecare spre casa, pe aceeasi ruta pe care am venit: Tulcea – Harsova – Vadu Oii (traversare pod peste Dunare) – Slobozia – Bucuresti – Pitesti – Craiova. Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona Bucuresti. Sosire in cursul serii in Craiova in functie de trafic.

 

 

30.06-04.07.2021 (5 zile/ 4 nopti)

TARIF (redus pana la 31.05): 1275 lei/ pers

Se poate achita si cu tichete de vacanta!!!

(grup minim 40 pers.)

 

Servicii incluse:

- transport autocar modern (dotat cu a.c, statie, microfon, radio-cd, etc.);

- cazare 4 nopti la hotel 3* (loc in camera dubla);

- demipensiune (mic dejun si cina – fara bauturi alcoolice) + pranz la Sulina;

- insotitor de grup din partea agentiei. 

Servicii neincluse:

- optionalele – se achita la agentie, intrari obiective, ghid local Sulina, taxa rezervatie Delta, deplasare caruta si taxa Letea, deplasare auto Caraorman si ambarcatiune Gura Portitei, pranz Bucuresti si alte cheltuieli pers

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 50% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Nu rata oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.