FASCINANTA DELTA A DUNARII

Perioada: 29.06-03.07.2022 (5 zile/ 4 nopti)

 
Transport
Perioada 29.06-03.07.2022 (5 zile/ 4 nopti)
Reduceri inscrieri timpurii!
de la
48847
41048
/persoana in camera dubla

PUNCTE DE IMBARCARE SI DEBARCARE GRATUITE: Bals, Slatina, Pitesti, Bucuresti, Slobozia

 

ZIUA I, miercuri:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova - Pitesti - Bucuresti - Slobozia - Vadu Oii (traversare pod peste Dunare) - Harsova - Tulcea. Se va vizita Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (o expozitie a florei si faunei din Dobrogea si un acvariu). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.

 

ZIUA II, joi:

Mic dejun. Plecare cu ambarcatiuni speciale de 12-18 locuri pe diferite canale si lacuri (Miazazi, Matita, Sidor) spre renumita Padure Letea (plimbare cu caruta prin padure, admirand flora specifica zonei, inclusiv un stejar vechi de 400 de ani si dunele de nisip, si cu putina sansa, vom vedea si o parte din caii salbatici). Vom reveni la un localnic pentru a lua un pranz traditional pescaresc. Ulterior, ne vom indrepta spre Orasul Sulina prin Canalul cu Nuferi si pe Bratul Sulina (tur pietonal de oras cu ghid local, vizitand: Catedrala Ortodoxa Sf. Alexandru si Sf. Nicolae, cimitirul Multietnic, Faleza si in cele din urma vom ajunge la renumita plaja cu nisip fin si intrare lina in mare din Sulina, cu iesire la Marea Neagra, unde vom avea timp liber (posibilitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.   

 

ZIUA III, vineri:

Mic dejun. Deplasare cu ambarcatiuni speciale de 12-18 locuri, atat pe Bratul Sf. Gheorghe cat si pe alte lacuri si canale spectaculoase din zona (Carasuhat, Litcov, Isac, Caraorman) spre zona Caraorman, unde vom face un safari (autovehicule speciale) prin Padurea Caraorman (admirand Stejarul ingenuncheat, dunele de nisip si Masa Tacerii), urmand sa luam un alt pranz traditional pescaresc in zona. Mai tarziu, vom pleca cu ambarcatiunile spre Plaja Sf. Gheorghe, cu iesire la Marea Neagra, unde vom avea timp liber (posiblitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.

 

ZIUA IV, sambata:

Mic dejun. Ne vom indrepta spre unul dintre cele mai renumite lacase de cult din Dobrogea: Manastirea Cocos (cu biserica manastirii poleita cu aur si cu moastele Sf. Mucenici Zotic, Atal, Camasie si Filip de la Niculitel). Pranz la un restaurant in Tulcea. Plecare spre Portul Jurilovca in vederea deplasarii cu ambarcatiuni de 12-15 locuri spre frumosul si unicul sat de vacanta Gura Portitei. Timp liber in zona (posibilitate de plaja si baie). Cina si cazare la hotel 3* in Tulcea.   

 

ZIUA V, duminica:   

 

Mic dejun. Plecare spre casa, pe aceeasi ruta pe care am venit: Tulcea – Harsova – Vadu Oii (traversare pod peste Dunare) – Slobozia – Bucuresti – Pitesti – Craiova. Optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona Bucuresti. Sosire in cursul serii in Craiova in functie de trafic. 

 

 

29.06-03.07.2021 (5 zile/ 4 nopti)

TARIF (redus pana la 30.06.2022): 2000 lei/ pers

Se poate achita si cu tichete de vacanta!!!

(grup minim 40 pers.)

 

Servicii incluse:

- transport autocar modern (dotat cu a.c, statie, microfon, radio-cd, etc.);

- cazare 4 nopti la hotel 3* (loc in camera dubla) cu demipensiune (mic dejun si cina);

- pranzuri la Letea, Caraorman si Tulcea;

- deplasari cu ambarcatiuni de 12-18 locuri la Letea-Sulina si Caraorman-Sf. Gheorghe;

- insotitor de grup din partea agentiei. 

Servicii neincluse:

- intrari obiective, ghid local Sulina, taxa rezervatie Delta, deplasare caruta si taxa Letea, deplasare auto Caraorman si ambarcatiune Gura Portitei, pranz in ziua 5 (zona Bucuresti) si alte cheltuieli pers

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Nu rata oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.