Weekend de poveste Coronini - Clisura Dunării

Plecare din Timisoara

 
Transport
Perioade 19.11- 21.11, 26.11 - 28.11, 10 .12-12.12.2021
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta speciala
15559
13377
/ de persoana in camera dubla

    

Ziua 1. Plecare din Timisoara la ora 08:00, pe traseul Timisoara-Oravita-Moldova Noua-Coronini. Se viziteaza oraşul Moldova Nouă, primul port de la intrarea Dunării pe teritoriul României. Sosire la Pensiunea Tarabostes Ranch 3*, decorata în stil tradițional cu vedere spre Dunăre, insula Ostrov și movila supranumită „Mormântul lui Atilla”. Check-in, apoi timp liber!

Ziua 2.  Mic dejun la ora 8, la ora 9.30 se pleaca spre Oravita pentru a vizita orasul de unde vom pleca pe un traseu pitoresc de 2 ore spre Anina. Se porneste din gara Oravita la ora 11.15, cu renumitul tren care va strabate pe cea mai veche cale ferată montană din România, construită de austrieci între anii 1855 – 1863. Intoarcere la hotel, timp liber.

 

Ziua 3.  Mic dejun. Dupa micul dejun vom face o plimbare pentru a putea admira frumusețile naturale ale  acestor locuri de pe malul Dunarii, mărginite de munți și dealuri. Putem vedea aici Monumentul natural din calcar stânca Baba Caia. Pe vremuri de ea erau legate lanţuri de la Cetatea Golubac şi Cetatea Ladislau, pentru ca nici un vas să nu scape de plata taxelor vamale. Putem vedea aceste vestite monumente istorice atat pe malul romanesc Cetatea Ladislau, cat si pe malul  sârbesc, vestita cetate Golubac, care făcea parte din sistemul de fortificații de pe malul Dunării și controla în Evul Mediu transportul pe fluviu. Aceasta  a fost restaurată stârnind admirația multor turiști. La ora 18 se porneste spre casa. In Timisoara se ajunge in jurul orei 22:30, functie de trafic.

 

Tarif: 662 lei/persoană/camera dublă

-      transport microbuz

-      2 nopti cazare cu mic dejun la Tarabostes Ranch 3* din Coronini

-      Plimbare cu trenul pe traseul Oravita-Anina

- Off-road cu ghid de exceptie (125 lei/pers)

- Pranz cu renumita ciorba de peste sau cina la pensiune

Nu pierde oferta speciala

Sunt de acord cu Termenii si Conditille rezervarii