TINUTUL SECUIESC – SLANIC MOLDOVA

Cetatea Feldioara si Bazilica Sfanta Maria din Sumuleu-Ciuc, Lacul Tinovul Mohos, Fabrica de Bere artizanala Tiltott Csiki Sor, plimbare cu Mocanita pe traseul: Sovata – Campul Cetatii, Mini Transilvania Parc, Fabrica de ciocolata Galffis.

 
Transport
Perioada 25-29.06.2024 (5 zile/ 4 nopti)
Oferta speciala
de la
31472
27679
persoana/camera dubla

 Imbarcari/ Debarcari gratuite: Bals, Slatina, Pitesti

Se poate achita si cu carduri de vacanta

ZIUA I, marti:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00, pe ruta: Craiova – Slatina – Pitesti – Campulung Muscel – Bran – Feldioara – Miercurea Ciuc. Se vor vizita: Cetatea Feldioara si Bazilica Sfanta Maria din Sumuleu-Ciuc (este unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale Bisericii Romano-Catolice din Romania, aici gasindu-se renumita Statuie a Maicii Domnului, facatoare de minuni). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Miercurea Ciuc.

 

ZIUA II, miercuri:

Mic dejun. Miercurea Ciuc – Lacul Tinovul Mohos (scurta drumetie de 45 minute, cu ghid montan, pt a vedea frumusetea, turbaria si padurea pitica a lacului – pe vreme de ploaie sau imediat dupa ploaie accesul este restrictionat) – Lacul Sf. Ana (dupa o scurta drumetie de 30 minute dus-intors si situat la o altitudine de 950 m, acest lac este asezat pe fundul craterului unui vulcan stins) – Sansimion (Fabrica de Bere artizanala Tiltott Csiki Sor vizitarea fabricii + degustare de bere + mancare) – Manastirea Izvorul Muresului (aflata la poalele Muntelui Hasmasului Mare, este manastirea cu cea mai mare suprafata pictata din Romania, peste 2000 mp). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Miercurea Ciuc.

 

ZIUA III, joi:

Mic dejun. Miercurea Ciuc – Targu Secuiesc (Muzeul de Istorie a Breslelor si Galeria Olga – detine aprox. 1300 de papusi din mai multe tari si confectionate din diferite materiale, inclusiv portelan) – Onesti (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona) – Targu Ocna (Salina Targu Ocna – aflata la o adancine de aprox. 240 m, in Masivul de sare Valcele-Slatinele, deplasarea pana la aceasta se face cu microbuzele) – Slanic Moldova (timp liber in Parcul Central al renumitei statiuni) – Vaile Trotusului si Ghimesului (ofera niste peisaje deosebite). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Miercurea Ciuc.

 

ZIUA IV, vineri:

Mic dejun Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc – Corund – Sovata (plimbare cu Mocanita pe traseul: Sovata – Campul Cetatii – Sovata pt 2 ore – construita in 1949 in Polonia, Mocanita functioneaza cu carbune si lemn de esenta tare, calea ferata avand o lungime de 28 km, dus-intors; timp liber in renumita statiune balneara, Sovata: posibilitate de plaja, baie, plimbare, pranz optional) – Odorheiu Secuiesc (Mini Transilvania Parc – un parc tematic, cu machete ale mai multor cladiri istorice din Romania; Fabrica de ciocolata Galffis – vizitarea fabricii, o prezentare a istoriei ciocolatei si a magazinului fabricii, de unde se pot achizitiona diferite tipuri de ciocolata). Cazare si optional cina la hotel/ pensiune 2*-3* in zona Miercurea Ciuc.

 

ZIUA V, sambata: 

Mic dejun. Miercurea Ciuc (Cetatea Miko – construita intre 1623-1631, in stil neorenascentist, de catre contele Hidvegi Miko Ferenc, adaposteste Muzeul Secuiesc al Ciucului) – Miclosoara (Castelul Kalnoky – este ridicat in secolul XVI, in stil renascentist)– Brasov (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona)– Bran–  Craiova

 

 

TARIF (redus pana la 15.03.2024): 1350 lei/ pers (minim 40 pers.)

- Transport autocar modern;

- Cazare 4 nopti la hotel/ pensiune 2*-3* (loc in camera dubla);

- Mic dejun si insotitor din partea agentiei.

- Plimbare cu Mocanita;

- Intrarile la obiective;

- Alte mese si cheltuieli personale.

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul neintrunirii grupului minim, excursia se va realiza cu midibus/ minibus sau, daca vor fi mai putin de 17 inscrisi, se va anula cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

* Supliment camera single 100 lei/noapte

Solicita oferta

Sunt de acord cu conditiile pentru procesarea datelor personale