Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Elvetia

Prezentare Elvetia

Elvetia reprezinta Europa in miniatura, concentrand toate contrastele existente pe continent si oferind o mare diversitate de atractii turistice (naturale cat si construite de oameni).  ...

Citeste mai mult

Prezentare Elvetia


 Elvetia reprezinta Europa in miniatura, concentrand toate contrastele existente pe continent si oferind o mare diversitate de atractii turistice (naturale cat si construite de oameni). Avand in vedere ca suprafata tarii nu este foarte mare iar sistemele de transport sunt foarte bine puse la punct, toate obiectivele sunt usor accesibile pentru turisti. Cosmopolitan si cultural.
Cel mai mare oras al Elvetiei, dar nu si capitala, este Zurich - situat pe malul Lacului Zurich; este cel mai important centru financiar si de afaceri, cunoscut in intreaga lume mai ales pentru sectorul bancar; cea mai atractiva zona de cumparaturi din Zurich este Bahnhofstrasse. Geneva - orasul cosmopolitan al Elvetiei, este situat pe malul Lacului Geneva, in partea din Elvetia unde se vorbeste limba franceza; reprezinta punctul de intalnire al întregii lumi, aici aflandu-se sediul Natiunilor Unite si sediile altor organisme internationale.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

ELVETIA 2020

Itinerariu: Elvetia

Durata: 9 nopti

Plecari: 21 august