ENIGMATICII MUNTI BUCEGI

Perioada: 11-12.06.2022 (2 zile/ 1 noapte)

 
Imbarcari gratuite: Bals, Slatina, Pitesti, Targoviste
Perioada 11-12.06.2022 (2 zile/ 1 noapte)
Special offer
de la
13326
11685
persoana in camera dubla

 

ZIUA I, sambata

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00. Vom merge pe ruta: Craiova - Pitesti – Targoviste – Moroeni – Sinaia. Dupa o vizita la Manastirea Stelea si Muzeul Evolutiei Omului in Paleolitic din Targoviste, ne vom indrepta spre Sinaia, unde vom fi asteptati de cateva masini de teren de 4-6 locuri (Toyota, Hyundai, Nissan, etc.) pentru a ne deplasa spre Transbucegi, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara, vizitand mai multe obiective din zona (deplasarea auto, incluzand si vizitarea obiectivelor, va dura 4-5 ore, facandu-se si scurte drumetii de cateva minute pt a se ajunge la anumite obiective – se recomanda o incaltaminte sport corespunzatoare): Canionul Zanoaga, Lacul si Barajul Bolboci, Cabana lui Ceausescu, Cheile Tatarului, Podul cu Flori, Grota Ursului, Punct de Belvedere la 1800 m. Cazare si, optional, cina, la pensiune/ hotel 2*-3* in zona Sinaia.

 

ZIUA II, duminica

Mic dejun. Plecare spre Valea Doftanei, facand un popas la Poiana Ciucas, de unde vom putea admira Lacul si Barajul Paltinu. Ne vom intoarce spre casa, pe traseul: Brebu – Campina – Targoviste – Pitesti – Craiova, vizitand alte doua obiective interesante: Muzeul Casa Domneasca Brebu si Casa Memoriala Nicolae Grigorescu din Campina. Ulterior, in Targoviste, optional, pranz la un restaurant/ autoservire. Sosire in Craiova in cursul serii in functie de trafic.

 

 

 

 

 

TARIF (redus pana la 30.06.2022):

 650 570 lei/ pers (minim 40 pers.)

- transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-stick, etc.);

- deplasare Sinaia – zona Transbucegi – Sinaia cu masini de teren;

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun si insotitor de grup din partea agentiei.

 intrarile la obiective, alte mese si cheltuieli personale.

 

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un alt circuit;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Solicita oferta:

Este necesar sa fii acord ca datele personale să fie prelucrate pentru a comunica oferta / informațiile solicitate.