TRANSBUCEGI – VALEA DOFTANEI

Plecare din Craiova 12-13.06.2021 (2 zile/ 1 noapte)

 
Transport
Perioada 12-13.06.2021
Oferta Speciala
de la
8925
7181
/pers in camera dubla

ZIUA I, sambata

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00. Vom merge pe ruta: Craiova - Pitesti – Targoviste – Moroeni – Transbucegi – Sinaia. Dupa o vizita la Manastirea Stelea si Muzeul Evolutiei Omului in Paleolitic din Targoviste, vom merge pe Transbucegi, pe parcursul caruia vom face un scurt popas la Barajul Bolboci si vom vizita Manastirea si Pestera Ialomitei. Cazare si, optional, cina, la pensiune/ hotel 2*-3* in zona Sinaia/ Platoul Padina.

 

ZIUA II, duminica

Mic dejun. Scurta drumetie de 30 minute prin Cheile Tatarului din Muntii Bucegi si apoi plecare spre casa, pe traseul: Posada – Nistoresti – Seciuri – Valea Doftanei – Brebu – Campina – Targoviste – Pitesti – Craiova, facand 2 popasuri (Poiana Ciucas si Barajul Paltinu) si o vizita la Muzeul Casa Domneasca Brebu. Ulterior, in Targoviste, optional, pranz la un restaurant/ autoservire. Sosire in Craiova in cursul serii in functie de trafic.

Servicii incluse:

- transport microbuz modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-stick, etc.);

- cazare 1 noapte la pensiune/ hotel 2*-3* (loc in camera dubla);

- mic dejun;

- insotitor de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse:

-          intrarile la obiective, ghizi locali/ muzeografi la anumite obiective (daca este cazul), alte mese si cheltuieli personale.

 

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 50% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in microbuz se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul nerealizarii grupului minim, excursia se va anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

 

Nu pierde oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.