UN ALTFEL DE MARAMURES

Catedrala Mitropolitana Adormirea Maicii Domnului si Muzeul Mitropoliei Clujului, Gradina Botanica Vasile Fati, Catedrala Ortodoxa si Muzeul de Mineralogie, Muzeul Judetean de Etnografie Arta Populara Maramures, Biserica de lemn Sf. Nicolae, Casa Sculptorului Ioan Petric, plimbare cu Mocanita pe Valea Vaserului

 
Transport
22-26.05.2024 (5 zile/ 4 nopti)
Oferta speciala
32559
29729
/ persoana in camera dubla

Imbarcari/ Debarcari gratuite: Bals, Rm. Valcea, Sibiu

Se poate achita si cu carduri de vacanta

 

ZIUA I, miercuri:

Plecare de la fantana arteziana din fata Garii din Craiova, la orele 06:00. Craiova – Rm. Valcea – Sibiu – Mosna (Biserica fortificata evanghelica) – Cetatea de Balta (Castelul Bethlen Haller). Cazare si, optional, cina la pensiune/ hotel 3* in zona Clujului.

 

ZIUA II, joi:

Mic dejun. Cluj Napoca (Catedrala Mitropolitana Adormirea Maicii Domnului si Muzeul Mitropoliei Clujului) – Jibou (Gradina Botanica Vasile Fati) – Baia Mare (optional, pranz la un restaurant/ autoservire in zona; Catedrala Ortodoxa si Muzeul de Mineralogie). Cazare si, optional, cina la hotel 3* in zona Baia Mare.

 

ZIUA III, vineri:

Mic dejun. Baia Mare (Muzeul Judetean de Etnografie Arta Populara Maramures) – Firiza (plimbare cu vaporasul pe Lacul Firiza) – Baia Sprie (atelierul renumitului mester popular in olarit, Daniel Les) – Mara (Pastravaria Alex – pranz pescaresc, inclus in pret, la cea mai renumita pastravarie din Maramures) – Budesti Josani (Biserica de lemn Sf. Nicolae – monument UNESCO) – Breb (scurta drumetie de 30-40 minute, dus-intors, Casa Sculptorului Ioan Petric). Cazare si, optional, cina la pensiune/ hotel 3* pe Valea Izei.   

 

ZIUA IV, sambata

Mic dejun. Deplasare spre Gara Viseu de Sus (plimbare cu Mocanita pe Valea Vaserului prin Muntii Maramuresului, timp de 5-6 ore, cu pranz optional la capat de linie, Statia Paltinul) – Borsa (urcare si coborare cu telescaunul si ulterior drumetie timp de aprox. o ora, dus-intors, pt a vizita Cascada Cailor). Cazare si, optional, cina la pensiune/ hotel 3* in zona Bistrita/ Colibita.

 

ZIUA V, duminica

Mic dejun. Colibita (plimbare cu vaporasul pe Lacul Colibita pt aprox. 40 minute) – Reghin – Tg. Mures – Sibiu  (optional, pranz intarziat la un restaurant/ autoservire in zona) – Rm. Valcea – Craiova.   

TARIF (redus pana la 15.03.2024): 1450 lei/ pers (minim 40 pers.)

 

TARIFUL INCLUDE:

- Transport autocar modern (dotat cu a.c., statie, microfon, radio-cd/stick, etc.);

- Cazare 4 nopţi la hotel / pensiune 3* (loc in camera dubla);

 

- 4 mic dejunuri, 1 pranz pescaresc in ziua a treia si insotitor de grup din partea agentiei.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 

- Intrarile la obiective, Mocanita pe Valea Vaserului, telescaunul in Borsa, vaporasul pe Colibita, ghizi locali/ muzeografi la anumite obiective (daca este cazul), alte mese si cheltuieli personale.

 

Nota:

* Pt inscrieri se achita un avans de 30% si diferenta, cel tarziu, cu 30 zile inainte de plecare;

* Locul in autocar se distribuie conform achitarii avansului;

* In cazul neintrunirii grupului minim, excursia se va realiza cu midibus/ minibus sau, daca vor fi mai putin de 17 inscrisi, se va anula cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Daca turistul nu mai poate participa la circuitul la care s-a inscris din diverse motive, avansul nu se  returneaza decat daca se gaseste inlocuitor; va recomandam incheierea asigurarii storno;

* In situatia imposibilitatii efectuarii vizitei la un anume obiectiv turistic sau religios din diverse motive, insotitorul de grup va propune vizitarea unui alt obiectiv in locul acestuia.

Oferta speciala

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.