Charter Creta Heraklion - Diamond Village, cu plecare din Cluj Napoca

Situat la 10 minute de mers pe jos de plaja din Hersonissos si inconjurat de grădini bine intretinute, Diamond Village oferă un restaurant si o piscină. Pune la dispozitia oaspetilor unităti de cazare in sistem self-catering care beneficiază de un balcon cu vedere la Marea Cretei, la munti sau la vegetatia luxuriantă.

Toate unitătile de la Diamond Village sunt dotate cu aer conditionat si includ o chicinetă cu facilităti de gătit, aparat de cafea si frigider. Fiecare oferă o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Snack barul de la piscină serveste mese usoare si băuturi. Este disponibil si un bar aflat in interior. Oaspetii pot lua masa de pranz sau cina la restaurantul proprietătii.

Printre facilitătile de agrement se numără mese de biliard si ping-pong, precum si o bibliotecă. Oaspetii mai tineri se pot distra la piscina pentru copii sau la locul de joacă. In zonele publice este disponibil acces Wi-Fi gratuit.

Personalul de la receptia cu program nonstop vă poate facilita inchirierea unei masini cu care să explorati orasul plin de viată Malia, aflat la 6 km. La maximum 5 minute de mers cu masina există un parc acvatic si un teren de golf. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Rezerva o vacanta la Diamond Village, 3, Piskopiano, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate