Informatii despre hotel

Acesta este un hotel de oras situat in Zakynthos, cu vedere la Piata San Marco si la port. Hotelul ofera cazare in camere mobilate confortabil. Pe acoperisul hotelului vei regasi piscina si barul hotelului cu vedere la centrul orasului. Pentru a te relaxa dupa o zi grea, este posibil sa folosesti serviciile centrului de wellness.

Distanta

plaja: 350 m Zakynthosaeroport: 4,5 km Zakynthoscentru: 0 m Zakynthos

Descrierea camerei

Camera dublabalconbaie/toaleta (uscator de par)aer conditionat controlat individual (gratuit)seif (contra cost)telefonTV cu receptie satelitfrigiderwi-fi (gratuit)patut (la cerere contra cost)Alte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Camera dubla, superioara: mai spatioasaCamera single: camera mai mica

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptierestaurantpiscinabar langa piscinaterasacentru de wellness (sauna, jacuzzi)fitnessliftWi-Fi (gratuit)

Descrierea plajei

plaja cu pietris din oras, la cca 350 m de hotelumbrele de soare si sezlonguri contra cost

Activitati sportive gratuite

fitness

Activitati contra cost

saunajacuzzibiliard

Mese

Mic dejunBufet mic dejun

Categoria oficiala

3 stele

Nota

In Grecia, trebuie sa achiti o taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului.

Taxa turistica

Incepand cu 2024, in Grecia exista obligatia de a plati taxa climatica în functie de categoria de hotel. Taxa nu este inclusa in tariful ofertei si va fi achitata de catre client la receptia hotelului.Martie – Octombrie: 3,00 € pe camera/noapteNoiembrie – Februarie: 1,50 € pe camera/noapte

vezi mai multe

Rezerva o vacanta la DIANA HOTEL, 3, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate