Hotel Diana din Baile Herculane s–a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare.
Diviana Spa dispune de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare. Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, DIANA Spa dispune de un medic balneolog si personal medical specializat, iar terapiile sunt realizate cu echipamente si aparate de electroterapie, hidroterapie si kinetoterapie care au dovedita performanta si eficiența. Tratamentele balneare combinate cu tratamentele spa si varietatea de masaje, ofera adevarate vacante de refacere, avand ocazia sa va relaxati atat corpul cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate.
Aria SPA este destinata relaxarii si recreerii. Design-ul cu accente naturale si spatii luminoase sau mai intime este in armonie cu starea de bine oferita de facilitatile existente in centrul Diana SPA: piscina interioara cu apa incalzita, jacuzzi si cele patru tipuri de saune uscate si umede –sauna cu infrarosu, sauna uscata 70 grade C, sauna cu aromaterapie si baia de aburi.
De asemenea, restaurantul hotelului a primit o imagine noua.

Include: cina in 23.04, mic dejun, pranz traditional in aer liber, degustare 4 tipuri de vin, cina festiva in 24.04, mic dejun in 25.04. Mesele se servesc in sistem bufet suedez (exceptie cina festiva, care va fi set-meniu) si includ bauturile non-alcoolice si alcoolice.Toate tarifele includ acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Accesul la facilitati se face in functie de reglementarile legale in vigoare la momentul sejurului. In cazul in care, urmare a masurilor dispuse de autoritati, activitatea din hotel sau/si restaurant va fi inchisa, limitata, restrictionata la momentul desfasurarii evenimentului sau in situatia in care, pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-COV2, managementul Hotel Diana decide inchiderea activitatii hotelului sau/si restaurantului, Hotel Diana poate anula evenimentul cu obligatia de a informa clientii in functie de imprejurari, urmand ca sumele achitate in avans sa poata fi folosite pentru rezervari viitoare de pachete si servicii conexe pana in data de 28.12.2021 sau returnate.

vezi mai multe

Rezerva o vacanta la Florii - Hotel Diana, 3, Baile Herculane (CS), Romania

Verifica tarife si disponibilitate