Charter Izmir - Maya World Didyma Hotel, cu plecare din Bucuresti

Maya World Didyma Hotel se găsește in Didim, la 17 km de Piața Delfin, și are o zonă in aer liber sezonieră, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Printre diverse facilități disponibile la proprietate se numără o terasă, un bar și un teren de tenis. Proprietatea pune la dispoziție o saună, divertisment de seară și room-service.

Unitățile sunt dotate cu climatizare, un frigider, un minibar, un ibric electric, un duș, articole de toaletă gratuite și un dulap pentru haine. La acest hotel, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Maya World Didyma Hotel are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană, chinezească și olandeză. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, halal și vegane.

Maya World Didyma Hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest hotel puteți juca tenis de masă și darts.

Personalul de la recepția non-stop, vorbitor de engleză britanică turcă, va fi incantat să vă ofere și recomandări practice despre zonă.

Maya World Didyma Hotel se află la 19 km de Portul de agrement Didim și la 49 km de Kusadasi International Golf Field. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 55 km de Maya World Didyma Hotel.

vezi mai multe

Rezerva o vacanta la Maya World Didyma Hotel, 4, Didim, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate