WEEKEND DE POVESTE CORONINI – CLISURA DUNĂRII

Plecare din Timisoara

 
Transport
Perioada: 20.05-22.05.2022
Oferta speciala
de la
15750
13121
/persoana

Ziua 1

Plecare din Timisoara la ora 08:00, sosire la cazare, check-in la ora 12. Activitati recreative - timp liber. La ora 15 pranz cu renumita ciorba de peste (cine nu doreste, poate alege ciorba de burta, supa cu teitei, etc). Program individual.

 

Ziua 2.

Mic dejun delicios la ora 8, la ora 9.30 se pleaca spre Oravita pentru a vizita Teatrul Mihai Eminescu, unde poetul a fost  prezent aici cu trupa de actori Mihail Pascaly la sfârşitul lunii august 1868 si unde  a concertat la 5 noiembrie 1931, marele compozitor George Enescu. In continuare ne indreptam spre gara din Oravita de unde la ora 11.15 vom lua renumitul tren care va merge pe cea mai veche cale ferată montană din România, spre Anina. Intoarcere la hotel, apoi timp liber.

 

Ziua 3.

Mic dejun. Dupa micul dejun vom face o plimbare pentru a putea admira frumusețile naturale ale  acestor locuri de pe malul Dunarii, mărginite de munți și dealuri. Putem vedea aici Monumentul natural din calcar stânca Baba Caia. Pe vremuri de ea erau legate lanţuri de la Cetatea Golubac şi Cetatea Ladislau, pentru ca nici un vas să nu scape de plata taxelor vamale. Putem vedea aceste vestite monumente istorice atat pe malul romanesc Cetatea Ladislau, cat si pe malul  sârbesc, vestita cetate Golubac, care făcea parte din sistemul de fortificații de pe malul Dunării și controla în Evul Mediu transportul pe fluviu. Aceasta  a fost restaurată stârnind admirația

multor turiști. La ora 18 se porneste spre casa. In Timisoara se ajunge in jurul orei 22:30, functie de trafic.

 

SE POATE ACHITA SI CU TICHETE DE VACANTA

TARIF REDUS (20%) PANA LA 28.02.2022

de la 779 lei   649 lei/pers

 -      transport microbuz

-      2 nopti cazare cu mic dejun a Tarabostes Ranch 3* din Coronini

-      - insotitor de grup din partea agentiei

Off-road cu ghid de exceptie, 125 lei/pers., plimbarea cu trenul pe traseul Oravita-Anina, pranz cu ciorba de peste sau cina (optional)

Nu rata oferta speciala

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile.