WEEKEND HOLISTIC PE MELEAGURILE MUNTILOR APUSENI

Plecare din Timisoara

 
Transport
Perioade 11.03-13.03.2022; 20.05-22.05.2022
Oferta speciala
de la
25383
21139
/persoana in camera dubla

Cei care vor să iasă din rutină, se găsesc în mijlocul unei minuni naturale fermecătoare, unde pot simți măreția naturii și ospitalitatea gazdelor. După oboseala de zi cu zi vă puteți relaxa în timpul iernii în ciubarul cu apă caldă. 

Bucurie-Armonie-Iubire

(Atelierul de dezvoltare personala creat in colaborare cu Clinicile GIIA)

Programul, reprezintă o serie de evenimente și retreat-uri de dezvoltare personală, un proiect pentru viitor. Ce facem în acest retreat este mai mult decât excursii si workshop-uri.

Drumul dezvoltarii personale este un drum in care ne transformam, ne redescoperim sinele superior, ne conectam cu el si ne vindecam in toate planurile. Impreuna vom trai experientede-a dreptul magice in cadrul sesiunilor de dezvoltare personala, vom invata cum sa ne identificam traumele si problemele din trecut, sa gestionam emotiile negative astfel incat sa fim sanatosi si in deplina armonie cu noi insine.

Programul de weekend va cuprinde sesiuni de lucru si meditatii in grup si individual. Pe langa sesiunile de grup vor exista si sesiuni individuale in care veti avea posibilitatea de a va cerceta mai adanc, a va rezolva temerile si a potenta abilitatile native.

Program:

Ziua 1. Plecare din Timisoara la ora 08:00, sosire la cazare, in zona Vaii Aieului, langa Pietroasa, jud. Bihor.  Check-in la ora 12, pensiunea Anett 3*. Timp liber. La ora 16 va avea loc prima sesiune de lucru in grup – 3 ore. La ora 19 activitati recreative - timp liber.

Ziua 2. Mic dejun la ora 8.30, la ora 10 sesiune de lucru in grup-3, apoi activitati recreative (care pot cuprinde drumetii in zona)- timp liber.

Ziua 3. Mic dejun. Dupa micul dejun se pot face drumetii in zona. In drum spre casa se viziteaza Castelul Regal de la Savarsin. In Timisoara se ajunge in jurul orei 22:30, functie de trafic.

de la 1238 lei la 1031 lei/pers.

SE POATE ACHITA SI CU TICHETE DE VACANTA

TARIF REDUS PANA LA 01.02.2022

 

-      transport microbuz

-      2 nopti cazare cu mic dejun

-      2 sesiuni de lucru in grup + meditatie de vindecare/energizare de cate 3 ore/sesiune

-      Psihoterapeut D-na Dana Sarbu, clinicile GIIA Timisoara

- intrari obiective

- intrare la castelul Savarsin

- ghizi locali

- alte mese si cheltuieli personale.

 Grup minim 14 persoane. In cazul in care nu se va completa numarul total de locuri

tariful se va modifica!

Nu pierde oferta speciala:

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile.